L'activista tarragonina Jil Love cancel·la la seva protesta a Tarragona

Love ha anunciat que torna als Estats Units i es veu obligada a cancel·lar «per motius personals»
La tarragonina JilLove ha cancel·lat l'acte de protesta per aquest dilluns, 4 de novembre, a Tarragona. | Twitter

 

L'activista tarragonina Jil Love, nom artístic de Jordina Salabert, ha anunciat que l'acte «d'Artivisme» que tenia previst per aquest dilluns, 4 de novembre, a Tarragona, ha sigut cancel·lat. L'acte, que consistia en «despullar-se per la independència», estava previst per aquesta tarda de dilluns i tenia previst un recorregut que començava a la Catedral i acabava al Monument als Herois del 1811, l'estàtua dels Despullats, a la Rambla Nova.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Love ha afirmat, en una piulada al seu compte personal de Twitter, que ha hagut de suspendre «per motius personals». Així mateix, també ha assegurat que torna «a Los Angeles» on resideix habitualment i on ha realitzat alguna de les seves accions més polèmiques. 

 

 

 

«Solidaritat total amb els estudiants universitaris»

Jil Love és una activista política progressista i s'ha manifestat a favor de la legalització de la marihuana així com en contra de la llei mordassa o de Donald Trump. Recentment ha expressat la seva «solidaritat total amb els estudiants universitats a Catalunya en la seva vaga indefinida».