Havaneres, ioga i exposicions, aquest cap de setmana al Port de Tarragona

El cicle 'Nits del Serrallo' oferirà dissabte la cantada dels gironins Els Cremats, a la pèrgola del barri mariner | La programació cultural presenta dues exposicions al Tinglado 1 del Moll de Costa i una al Museu del Port
El grup d'havaneres Els Cremats, aquest dissabte al Serrallo | Els Cremats

 

El Port de Tarragona ofereix aquest cap de setmana del 20 i 21 de juliol diverses activitats culturals. Música, amb les havaneres d'Els Cremats, ioga, amb una 'master class', i tres exposicions, al Museu del Port i el Tinglado 1, omplen la programació.

 

Havaneres a les 'Nits del Serrallo'

El cicle musical 'Nits al Serrallo' presenta el grup d’havaneres Els Cremats, considerats els 'enfants terribles' d’aquest gènere musical. El concert, que se celebrarà dissabte a partir de les deu de la nit a la Pèrgola del barri mariner, presenta aquesta formació, amb seu a Palafrugell, coneguda pel seu llarg i consolidat bagatge, així com per la seva voluntat d’innovació i de fusió amb altres gèneres com la rumba, el son cubà, el pop, el bolero o la cúmbia.

 

Els Cremats es caracteritzen per la constant recerca de nous registres i la immersió en diferents músiques i gèneres, sobretot d’arrel popular. Formada el 1996 al voltant de la música popular del cant de taverna i de les havaneres, és una banda que ha trencat molts tòpics sobre el tractament d’aquest gènere de per si molt conservador.

 

Una altra de les activitats que s'organitzen aquest cap de setmana al Serrallo és la 'Master Class de ioga', que tindrà lloc davant del Tinglado 1. La cita, amb accés lliure, tindrà lloc aquest dissabte, entre les set del vespre i les nou de la nit.

 

Tinglado 1 del Moll de Costa a Tarragona | Cedida

 

Exposicions al Museu del Port i al Tinglado 1

Entres les activitats programades, el Museu del Port també ofereix la possibilitat de visitar l’exposició 'Compartint la mar amb... Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern', instal·lada al vestíbul de l'edifici i amb entrada lliure.

 

Per la seva banda, el Tinglado 1 acull dues exposicions. La primera proposta que ofereix l'equipament és la mostra 'Ninots', de Víctor Centelles. La segona proposta és l'exposició 'XXI Biennal d'Art Contemporani'. Ambdues amb entrada lliure. 

"🔥 URGENT: Evacuen 60 persones en un incendi a Tarragona" "❗NOVETATS: El nou Centre Penitenciari Obert de Tarragona ja té data!"