Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Manualitats, art i reciclatge aquest juliol al Parc Central

El centre comercial aposta per fomentar activitats lúdic-educatives al voltant de la creativitat i el medi ambient
Parc Central ha preparat un juliol ple d'activitats per als petits. | Cedida

 

El centre comercial Parc Central de Tarragona ha programat diferents activitats per al públic infantil per aquest mes de juliol. S'ha preparat un club infantil, que s'anomena el Parc, se situa a la primera planta, i allà els infants hi poden realitzar activitats de caràcter lúdic-educatiu, com per exemple tallers, que s'aniran fent durant tot el mes.

 

Luis Baco, Brand Experience Manager del Parc Central, manifesta que «des de Parc Central apostem per fomentar activitats al voltant de la creativitat, l'art, la música, el medi ambient... Busquem establir un vincle educatiu amb els nostres clients més enllà de l'oferta de moda i oci que oferim».

El primer cap de setmana del mes de juliol, els dies 6 i 7, de dotze del migdia a dues de la tarda, i tota la tarda des de les quatre fins a les nou de la nit, es va fer el taller de polseres amb cintes de colors, amb el qual els infants van poder crear polseres d'una manera molt divertida, gràcies als macarrons. L'activitat programada per aquest cap de setmana és el taller de música amb maraques. Amb les indicacions de les monitores, cada nena i cada nen podrà crear, de forma individual i autònoma, les seves pròpies maraques.

 

L'aposta del Parc Central 

A més, una intenció que s'ha fixat el parc és conscienciar els petits que és important respectar el medi ambient i fer-los saber com preservar la natura. Per aquest motiu, les maraques sempre estaran fetes amb elements reciclats, com ampolles d'aigua petites, i amb arròs i amb cintes adhesives de colors. Finalment, en grup, crearan ritmes. El taller es farà aquest divendres, 13 de juliol, amb el mateix horari de tarda que la setmana passada, i el dissabte i el diumenge -el Parc Central obre aquest diumenge- al matí i a la tarda.

Al taller d'art amb pintura, que es durà a terme el divendres 20 i el dissabte 21, s'intentarà que cada participant desenvolupi la seva creativitat i creï la seva obra d'art. Per acabar el mes, els dies 27 i 28, i un cop més, apostant pel respecte al medi ambient, el darrer taller serà el de reciclatge amb càpsules de cafè. Mitjançant les càpsules de cafè, el públic infantil aprendrà a crear diferents elements amb el reciclatge d'aquests residus, com per exemple polseres, arracades o collarets.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris