Sant Valentí arriba carregat de sorpreses a Parc Central

A partir del dia 9 de febrer es podrà gaudir de música, activitats i moltes sorpreses més en la setmana de l'amor

El centre comercial tarragoní prepara la setmana de l'amor, que començarà el pròxim 9 de febrer. Diverses activitats especials són les que donaran el tret de sortida a una setmana plena d'emocions i sentiments. La Màquina de fotos de l'amor és una d'aquestes, en la que tots els assistents podran fer-se una fotografia de l'estil Polaroid per a poder conservar un record de Sant Valentí 2019 amb la seva parella o éssers estimats.

També hi haurà la Ruleta de l'Amor, la qual romandrà activa durant tota la jornada, en la que estaran en joc 1.500 premis directes i sorpreses per a tots aquells valents que s'atreveixin a jugar-hi. Diverses activitats, acompanyades d'una decoració d'allò més romàntica, convertiran el Parc Central de Tarragona en un dels escenaris més romàntics i, alhora, divertits, que mai heu vist. 

Botiga Women'secret de Parc Central decorada per Sant Valentí | Cedida

La jornada comptarà amb concerts acústics en directe de la mà dels músics Pele Macleod i Lydia Torrejón, que amb la participació del públic i dels presents locutors en l'acte, s'encarregaran d'aportar el toc d'entreteniment i diversió necessaris.

S'estrena la nova Targeta regal de Parc Central

Aquest 2019 s'estrena un nou servei exclusiu al Parc Central que el permetrà fer el regal perfecte. Amb un sistema de prepagament, la Targeta regal es reomplirà amb l'import que el client desitgi i bescanviar-lo a qualsevol botiga o restaurant del centre comercial. No té data de caducitat, pel que la pressa per no perdre l'import no serà un factor a tenir en compte. Tant per ús personal com per a encertar a l'hora de fer un regal, la nova Targeta regal de Parc Central és una opció a tenir en compte.

El Parc Central, un centre comercial actiu des de 1997

Situat a Tarragona, amb aproximadament  35.000 metres quadrats de superfície, 1.000 places d'aparcament i 120 col·laboradors, el Parc Central suposa un dels grans centres comercials de la província. Un referent del comerç, la moda i l'oci que presenta un ampli ventall d'opcions per a fer que l'experiència de la visita sigui favorable. Són aproximadament 7 milions de visites les que rep de manera anual.

Ha sigut un dels primers centres comercials que ha certificat el Sistema de Gestió Ambiental amb la norma ISO 14001:2015. Amb aquesta pràctica potencia una notable millora dels seus residus i de les energies que utilitza per a un correcte funcionament.

"Els empresaris alerten de les claus per reduir l'atur a Tarragona" "NOU CAS: Detingut a plena llum del dia pel robatori d'un cotxe a Tarragona"