Acusen una dona de blanqueig de capital a Tarragona

L'acusada està obligada a pagar una multa de 71.550 euros a més de ser condemnada a dos anys de presó
La secció quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona jutjarà un cas de blanqueig de capital a Tarragona | Google Maps

 

Un cas de blanqueig de capital es jutjarà a la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona el pròxim 10 de gener. En aquest sentit, els fets es remunten entre el maig de 2014 i el març del 2016, quan una dona es dedicava a blanquejar diners que li enviava la seva parella, provinents d’una estafa a través d’una pàgina d’Internet.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Dos anys de presó i una multa de més de 70.000 euros

L’acusada, la qual compta amb diferents antecedents penals, s’enfronta a dos anys de presó i al pagament d’una multa de 71.550 euros, acusada d’un delicte de blanqueig de capitals. Aquests diners, els guanyava la seva parella, a través d’una pàgina d’internet d’objectes de segona mà. En aquest sentit, aquest oferia peces de diversos vehicles i, quan altres persones s’interessaven pel producte i feien el pagament, no ho rebien mai. Aquests fets estan emmarcats entre maig de 2014 i març de 2016, quan l’home es dedicava a aquesta estafa.

Segons la versió de la Fiscalia, en l’escrit contra l’acusada, la dona era coneixedora de l’activitat d’estafa que realitzava la seva parella. Als seus comptes, la dona tenia ingressos de diners procedents de l’home. Així doncs, la processada realitzava diferents transferències, entre d’altres, sota diferents conceptes relacionats amb una «boda» fictícia. Així doncs, estaven registrats com a «gastos boda», «viatge boda» o «fotos boda». A més, també aprofitava aquests diners per pagar el lloguer del pis on estava vivint.

D’altra banda, en el mes de maig, va obrir un compte corrent en una entitat bancaria tarragonina, on va ser registrat com a membre titular el seu fill, però l’acusada estava com a persona autoritzada en el compte, on s'ingressava diners de les estafes realitzades per la seva parella. El compte va ser cancel·lat a finals de juliol.

"ATENCIÓ: A presó per atropellar i arrossegar un home al llarg de 300 metres a Tarragona" "ATENCIÓ: Premis i descomptes en l'obertura de la botiga Xiaomi de Tarragona"