L'agència de publicitat Pastor ha estat guardonada com «Agència de l'Any de Tarragona 2019»

El premi el va rebre a la 2a edició de l'Open Creatiu
Estanislao Pastor, CEO de l’agència, va recollir el premi de la mà del President de l’ A.C.E.P., sr. Jose Angel Abancéns. | Cedida

 

L'agència PASTOR va rebre aquest passat dimecres 18 de setembre, el premi «Agència de l'Any de Tarragona 2019» en la 2a edició de l'Open Creatiu, festival de la creativitat organitzat per l'Associació Catalana Empresarial de Publicitat que es va celebrar als Jardins del Palau Robert a Barcelona.

  

  

Un guardó que reconeix la trajectòria i feina ben feta d'aquesta agència de publicitat i comunicació fundada l'any 1954 per Manuel Pastor. Seixanta anys d'experiència l'avalen en el sector al Camp de Tarragona amb una llarga llista de projectes reconeguts a la butxaca.

  

  

Estanislao Pastor, CEO de l'agència, va recollir el premi de la mà del President de l' A.C.E.P., sr. Jose Angel Abancéns.

  

  

Aquesta és la segona edició que se celebra de l'Open Creatiu, un acte destinat a fomentar la creativitat d'arreu de Catalunya i reivindicar la feina del publicitari i el creatiu, que sovint no és ben valorada.