Agredeixen d'un cop de pedra una cantant durant la seva actuació a les festes de Sant Pere i Sant Pau

La cantant va poder prosseguir amb l'actuació després de ser atesa per una ambulància | Testimonis van indicar a la Urbana que la pedra havia sigut llançada des dels balcons dels blocs pròxims a l'escenari
L'escenari de les festes s'ha situat al carrer davant el col·legi Marcel·lí Domingo i entre els blocs Uruguai i Paraguai. | Google Maps

 

Aquest diumenge, 8 de setembre, s'ha produït una agressió durant les festes del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Pels volts d'un quart de nou de la nit, la cantant que estava entretenint els veïns i veïnes que s'havien apropat fins al recinte de les festes del barri, ubicat al carrer davant el col·legi Marcel·lí Domingo, va rebre un cop de pedra i ha haver de ser atesa en una ambulància.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'artista va resultar, segons han indicat a aquest mitjà fonts de la Guàrdia Urbana de Tarragona, «ferida molt lleu, amb una petita erosió al cap», i va poder continuar actuant. Testimonis dels fets van indicar a la Guàrdia Urbana que la pedra havia sigut llançada des d'un balcó d'un dels blocs pròxims a l'escenari. La policia local tarragonina no va procedir a cap detenció perquè no va poder identificar a l'autor dels fets.

 

Es va oferir a la cantant que presentés denúncia però «de moment no hi ha constància que hagi procedit amb aquest tràmit».