L'Ajuntament sobre dota la plantilla de les llars d'infants de Tarragona per cobrir baixes immediates

«Tenim un servei de llar d'infants que volem cuidar i no escatimarem esforços, tot i ser una càrrega pressupostària important», diu el regidor Jordi Fortuny
El regidor de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, durant la roda de premsa on ha anunciat l'increment de la plantilla de les llars d'infants. | Mauri

 

L'Ajuntament de Tarragona aprovarà demà al Consell Plenari Extraordinari la sobre dotació de la plantilla de les llars d'infants municipals. Es tracta d'un increment de tres persones, que serviran per cobrir baixes «de manera immediata». D'altra banda, també s'afegiran a la plantilla del consistori les 15 places que provenen de programes d'ocupació. «Tenim un servei de llar d’infants que volem cuidar i no escatimarem esforços, tot i ser una càrrega pressupostària important», ha manifestat el regidor de Serveis Econòmics, Centrals i de Personal, Jordi Fortuny. 

 

 

Tres places 'extra' a les llars d'infants de Tarragona

Les llars d'infants de Tarragona de titularitat municipal comptaran, aquest curs 2019/2020, amb tres persones extra a la plantilla. L'objectiu de l'equip de govern és que aquestes places donin resposta a baixes «imprevistes», de manera que «immediatament» quedin cobertes. «Serviran, per exemple, per substituir una educadora que passi el matí a urgències i no pugui venir a treballar», ha manifestat Fortuny. 

 

«El que fem és reestructurar la plantilla, adequant-la a les seves necessitats. El curs vinent tindrem un grup més a una llar d’infants. Per tot això, dotarem de 3 persones més que reforçaran la plantilla en casos de baixes de menys de 3 dies que s’han de cobrir de forma immediata sense alterar el funcionament de la llar d’infants», detalla el regidor, que qualifica la mesura com «una de les accions de govern més important».

 

Fortuny assegura que «tenim un servei de llar d’infants que volem cuidar i no escatimarem esforços, tot i ser una càrrega pressupostària important». La decisió es prendrà demà durant el Consell Plenari Extraordinari, on també es posaran sobre la taula els modificatius de crèdit per tirar endavant, entre altres, el projecte «Rambla Science». Tot apunta, però, que els grups municipals donaran el vistiplau a aquesta qüestió. 

 

També et pot interessar: