L'Ajuntament dóna suport als negocis locals i incentiva la contractació de personal format a Tarragona Impulsa

Es destinen 97.000 euros del pressupost municipal a aquestes actuacions | Els ajuts, segons la línia, poden arribar als 3.000 i 6.000 euros
Tarragona Impulsa ofereix dues línies d'ajuts a les empreses. | Cedida

 

Les conselleries d’Ocupació i de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, ofereixen dues línies d’ajuts dirigides a les empreses. Una línia es dirigeix a aquelles societats que en els darrers mesos hagin apostat per obrir un negoci a la ciutat de Tarragona, mentre que una segona s'adreça a aquelles que apostin per contractar persones que hagin participat en algun dels programes de formació, orientació o inserció de Tarragona Impulsa.

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament de Tarragona «vol incentivar tant la contractació de persones que han fet un esforç per millorar el seu currículum o s’han reorientat professionalment com l’obertura de nous negocis a la ciutat».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els consellers Manel Castaño i Laura Castel coincideixen a afirmar que «els dos ajuts tenen com a objectiu dinamitzar l’economia local i contribuir a generar més ocupació a la ciutat de Tarragona, incidint tant en la creació d’empreses com en la contractació de persones que han fet un esforç per formar-se, reciclar-se i millorar el seu currículum».

Hi destinen 97.000 euros

En el cas dels ajuts a la contractació de personal el poden sol·licitar aquelles empreses, de la ciutat o no, que hagin contractat en els darrers mesos a una o més persones que hagin participat en formacions i programes desenvolupats a Tarragona Impulsa. En funció del temps de contractació i de la jornada laboral, l’ajut pot arribar a ser de 6.000 euros per treballador contractat.

Tarragona Impulsa incentiva la contractació de personal format al seu programa. | Tarragona Digital

 

Els ajuts a noves empreses el poden sol·licitar autònoms i empreses que hagin iniciat la seva activitat des de l’1 d’octubre de 2018 fins al 15 d’agost d’enguany. L’ajut pot arribar fins a 3.000 euros, segons la puntuació que s’obtingui i la quantitat de diners invertits en l’inici de l’activitat.

L'Ajuntament inverteix en aquestes dues línies d'ajuts 97.000 euros del pressupost municipal. Tota la informació sobre els ajuts està disponible a través de la web de Tarragona Impulsa. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 24 de setembre.

"😱L'enxampen gravant els veïns a TGN fent sexe i acaba apallissat" "❗ ATENCIÓ: Condueix drogada per TGN i té un accident de trànsit"