GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona crearà una APP mòbil que agrupi i promocioni el teixit comercial de la ciutat

L'Ajuntament vol ajudar a estimular els negocis locals amb una passa endavant cap al món digital
Els Mercats de Tarragona i Reus s'adapten a l'emergència sanitària | Redacció

L'Ajuntament de Tarragona vol donar una nova empenta al teixit comercial de la ciutat i ja treballa per crear una aplicació mòbil que agruparà i promocionarà els establiments per tal de facilitar les seves vendes amb la incorporació d'un nou canal. La Conselleria de Comerç vol que el salt digital inclogui «tots els comerços de Tarragona» i esdevingui un suport més on puguin recolzar-se.

 

És el consistori qui gestionarà l'aplicació, que s'anomenarà 'Som Comerç TGN', i assumirà totes les despeses ocasionades durant el primer any. La consellera de l'àrea, Mary López, ha detallat que «aquesta eina permetrà als comerços poder donar a conèixer els serveis i productes que ofereixen als ciutadans» i ha valorat que «és una iniciativa positiva per al comerç, ja que el ventall de professionals que se’n poden beneficiar és molt ampli».

 

L'aplicació mòbil vol ser un gran aparador digital per facilitar el contacte entre venedor i consumidor

López també ha anunciat un ajut de 100 euros per als comerciants que s'adhereixin a la nova eina, que vol entrar en funcionament com més aviat millor i vol agafar la inèrcia del comerç a distància que fa setmanes que ha hagut d'imposar-se a la ciutat per força major. L'espai vol ser un aparador on el consumidor pugui trobar no només els establiments, sinó també informació rellevant de cadascun d’ells.

 

En paral·lel a aquesta novetat, la consellera també ha tingut un gest cap als marxants de la ciutat, afectats de ple des de mitjans de març, i ha anunciat que l'Ajuntament no els cobrarà les taxes de servei dels sis mesos posteriors al decret d'estat d'alerta per tal d'evitar-los càrregues, més enllà d'obrir la porta a «noves mesures d'ajuts» encara per concretar.