Mans d'una persona sensesostre

Tarragona engega una campanya solidària per a persones sense llar i sense recursos

Es poden fer donacions a les entitats tarragonines que treballen per a aquests col·lectius

L'Ajuntament de Tarragona ha engegat una campanya ciutadana de solidaritat dedicada a dos col·lectius que han resultat molt afectats per la crisi derivada de la Covid-19: les persones sense llar i les famílies sense recursos. A través d'aquesta nova campanya es poden fer donacions econòmiques a entitats del tercer sector que treballen per donar una resposta a l'emergència social dels col·lectius amb menys recursos. Aquestes organitzacions són Bona Nit, Creu Roja, Formació i Treball i Joventut i Vida, amb les quals l'Ajuntament manté convenis de col·laboració i hi treballa de manera coordinada. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Empreses i particulars ja s'han adreçat a l'Ajuntament de Tarragona i han manifestat la seva voluntat de fer donacions i col·laborar en la recollida de recursos. Per aquest motiu, el consistori ha difós els números de compte de les entitats perquè qui vulgui hi faci aportacions econòmiques

Ja des de l'inici de la pandèmia el consistori tarragoní va emprendre diferents iniciatives amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la crisi sanitària i social. Es van incrementar les aportacions econòmiques a entitats del tercer sector, es van activar 900 targetes moneder per a comprar aliments, es va engegar la Xarxa de Suport Solidari i es va habilitar el pavelló del Serrallo per acollir-hi persones sensesostre.

Entitats de Tarragona que treballen per l'emergència social