ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Tarragona convoca el concurs d'idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2019

Les propostes s'han d'inspirar en la Revetlla Remullada i es podran presentar entre el 30 d'abril i el 7 de maig
Imatge d'arxiu de la revetlla Remullada 2018 | Rafa López

 

La conselleria de Festes de l'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs d'idees per escollir la imatge gràfica de les festes de Sant Magí 2019. Totes les persones que desitgin participar-hi, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes a partir del 30 d'abril fins al 7 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC). 

 

El requisit principal de la imatge gràfica és que aquesta haurà d'inspirar-se en la Revetlla Remullada, un acte que combina aigua i música amb més de vint anys de trajectòria. Es tindrà en compte, i es valorarà especialment, la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de les festes de Sant Magí. 

 

A la recerca de qualitat artística, originalitat i expressivitat

El jurat es reunirà abans del 20 de maig i valorarà la qualitat artística, l'originalitat envers els anteriors cartells del disseny i, en especial, l'expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2019. 

 

La proposta seleccionada rebrà  un premi per import de 1.200 euros i serà aplicada a tota la campanya de les festes de Sant Magí, que tindran lloc del 14 al 19 d'agost. Les bases del concurs es poden trobar a la seva seu electrònica

 

Elements distintius a les imatges festives 

La Baixada de l'Aigua va ser l'element distintiu en les imatges de les festes de Sant Magí 2018. En l'edició passada se celebraven 25 anys de la recuperació d'aquesta festa des del Santuari de la Brufaganya. Com a novetat, i aprofitant l'aniversari, es van vendre per primera vegada samarretes de Sant Magí com a marxandatge, atès que la imatge de la Baixada era precisament la imatge del cartell. Una imatge dissenyada per Itziar Solla, dissenyadora gràfica tarragonina. 

 

D'altra banda, La Crida i els paperets amb la insricpció 'Visca Santa Tecla',  van ser els elements protagonistes de la imatge de les festes de Santa Tecla 2018. En ells es podien veure pares i avis duent a coll a la canalla, una imatge típicament teclera dissenyada per Edu Polo, autor tarragoní.