Imatge d'una persona fent tràmits amb el mòbil

L'Ajuntament de Tarragona, en línia amb tu

L’Ajuntament de Tarragona convida a la ciutadania a fer al màxim de tràmits possibles en línia

A partir d’aquesta setmana l’Ajuntament de Tarragona posa en marxa una nova campanya de comunicació, que té l’objectiu de convidar la ciutadania a fer al màxim de tràmits possible de manera 100 % en línia.

La campanya neix de la necessitat de donar a conèixer aquest servei municipal, que, en el context en què vivim, agafa més sentit que mai. Utilitzar la seu electrònica per fer tràmits des de casa, suposa guanyar temps, seguretat i comoditat.

La seu electrònica és el portal que permet els ciutadans relacionar-se en línia amb l’Ajuntament de Tarragona. S'hi poden consultar, entre altres, la normativa i les ordenances, el tauler d’anuncis i les convocatòries de personal o d’ajuts i subvencions. Però, a més, la seu disposa també d’un catàleg de tràmits, alguns dels quals es poden fer de manera 100 % en línia, cadascun amb un vídeo tutorial explicatiu. En aquest espai es pot veure com n'és de fàcil fer tràmits en línia a la seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona.
 

Aquests tutorials descriuen amb detall els passos que cal seguir per obtenir una identificació digital— imprescindible per tramitar en línia —; per domiciliar els tributs o pagar-los al moment; per demanar cita prèvia per a aquells serveis que ho requereixen; per fer una sol·licitud genèrica, i per aconseguir un volant individual d’empadronament o una llicència d’obres. 

En aquest espai, s’ofereix una sèrie de videotutorials per acompanyar-te i guiar-te dins de la seu electrònica.

El conseller de Govern Obert, Jordi Fortuny, comenta: «Per fer tràmits en línia només és necessari disposar d’una identificació digital i, malgrat la impressió que de vegades hi ha que es tracta d’un procediment difícil de fer, la veritat és que és molt fàcil i instantani aconseguir aquesta identificació. En aquests tutorials d’ajuda que hem elaborat es pot veure que donar-se d’alta de l’idCAT mòbil, per exemple, és molt senzill i que està a l’abast de tothom». 

Imatge d'una persona fent tràmits amb l'ordinador
Utilitzar la seu electrònica per fer tràmits des de casa, suposa guanyar temps, seguretat i comoditat | Cedida


Comentaris