GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarragona realitza un tractament de control de població de mosquit al riu Francolí

El tram del tractament és entre el barri de Sant Salvador i el residencial Palau
Tractament al riu Francolí, entre el barri Sant Salvador i el Residencial Palau | Carlos Domènech

 

L'Ajuntament de Tarragona, a través de la conselleria de Neteja, està duent a terme tractaments de control de la població de mosquits a les zones inundables del riu Francolí, en el tram establert entre el barri de Sant Salvador i el de Residencial Palau. Els tractaments es fan entre el mes d'abril i l'octubre. 

 

Aquesta actuació es realitza de forma preventiva per tal d'evitar les infestacions de mosquits veritables adults que habitualment es produeixen en aquestes zones afectant els nuclis habitants pròxims i tenen com a focus principal de desenvolupament les zones aquàtiques d'aquest tram del riu.

 

Les accions que s'hi fan són tractaments larvicides i es fan servir mètodes biològics. A més, s'han introduït tasques d'inspecció entre tractaments per investigar els focus humits i existents en cada període. D'aquesta manera es pot verificar els bons resultats dels tractaments, així com corregir-los en cas necessari.