GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alejandro Fernández equipara «el populisme dels independentistes» amb «el populisme de Vox»

El president del Partit Popular català, el tarragoní Alejandro Fernández, considera que «liquidar l'estat de les autonomies és dissoldre la Constitució»
Alejandro Fernández, president del PPC, a la seu de la formació a Tarragona | TarragonaDigital.com

 

El president del Partit Popular de Catalunya, el tarragoní Alejandro Fernández, ha fet una piulada el matí d'aquest dimecres, 28 de novembre, en la qual equipara «el populisme dels independentistes» amb «el populisme d'aquells que es presenten a unes eleccions autonòmiques sense creure en les autonomies», en una clara referència del líder conservador català a la formació política de Vox, partit d'ultradreta que proposa «suprimir les autonomies».

 

Fernández s'ha preguntat si «la nòmina autonòmica d'aquells que no creuen en les autonomies també serà un malbaratament inassumible?» Alejandro Fernández ha assegurat que «el nostre programa és recuperar competències, no liquidar la Constitució. Liquidar l'estat autonòmic equival a dissoldre la Constitució».

 

La piulada ha comptat amb 88 retuits, 188 'likes' i 45 respostes.

 

«L'entrada de Vox és culpa del PP»

Les declaracions del polític popular han rebut respostes de tota mena però majoritàriament de simpatitzants de Vox que han respost, a la piulada de Fernández, amb «l'entrada en escena de Vox ara, i de Ciutadans al passat, és bàsicament del PP. Heu deixat abandonats a molta gent molts anys i ho sabeu»; «Alejandro t'has fotut amb qui no toca i per això sou una força ridícula al Parlament...»; «Vox és una criatura nascuda de la vostra inacció» entre altres piulades de caràcter molt semblant.

 

Pel que fa als independentistes, no s'han sentit excessivament interpel·lats per la piulada del polític conservador però tanmateix n'hi ha que li han respost afirmant que «aleshores no entenc per què us presenteu a unes eleccions democràtiques si no creieu en la democràcia...» o «finalment pareu compte que l'única manera que teniu de guanyar és fer que els altres no es presentin. Com se li en diu a això? Feixisme?»

 

Aquesta equiparació, la «del populisme independentista amb el populisme de Vox» també la va fer Alejandro Fernández en un acte que va realitzar al Cercle Eqüestre de Barcelona davant representants de la societat civil i econòmica. Així mateix, Fernández participarà el pròxim 11 de desembre en un esmorçar informatiu del «Fòrum Europa. Tribuna Catalunya», organitzat per l'associació 'Nova Economia Fòrum'.