GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

Un veí de Tarragona portarà a judici la mort de la seva mare per coronavirus

Vol crear juntament amb advocats i entitats la 'Plataforma d'afectats pel coronavirus'
Portarà a judici la mort de la seva mare | CET

 

Un cas tarragoní de mort per coronavirus serà portat als jutjats. Ángel Juárez, president de diverses entitats de Tarragona, portarà la defunció de la seva mare a causa del virus, la qual va ser infectada en una residència. A més, en viure aquests fets, treballa en la creació de la 'Plataforma d'afectats pel coronavirus'.

 

La mort de la seva mare als tribunals

El president de la Mare Terra Fundació Mediterrània, de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET) i la Red Internacional de Escritores por la Tierra (RIET), Ángel Juárez inicia una lluita judicial per la defunció de la seva mare el mes passat per coronavirus, en infectar-se en una residència.

 

Juárez, per fer-ho possible, ha contractat un gabinet d'advocats de renom estatal que està gestionant més casos d'afectacions pel coronavirus arreu de l'Estat espanyol. A més, també són un dels responsables, juntament amb el veí de Tarragona, de voler crear la Plataforma d'afectats pel coronavirus. Aquesta té l'objectiu de crear una xarxa d'àmbit estatal per poder denunciar les negligències que s'han comès durant la pandèmia de la Covid-19.

 

Segons explica la Coordinadora d'Entitats de Tarragona, en els pròxims dies es presentarà la nova plataforma públicament en una roda de premsa. En aquest sentit, Juárez es mostra optimista, respecte a la iniciativa, i la considera totalment necessària «després de tot el que hem viscut, mereixem justícia».