Un autobús s'encasta en un aparcament del Polígon Riuclar

El vehicle que s'ha vist involucrat va des de Tarragona a Vila-seca ràpid
Un autobús de l'empresa Plana s'ha encastat a l'aparcament del polígon Riuclar | Cedida

 

Ensurt i dels grossos, el que ha viscut el conductor d'un autobús aquest dimecres, 3 d'abril, al polígon Riuclar de Tarragona. Per motius que es desconeixen, un vehicle de transport públic de la companyia Plana ha acabat encastat en un mur de l'aparcament de l'empresa situat en la zona industrial tarragonina.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En aquest sentit, l'autobús número 88 de la companyia Plana ha quedat penjant entre la zona d'aparcament de l'empresa de transport i la carretera situada al polígon tarragoní. El vehicle de transport públic ha quedat encastat per l'eix i, a més, a causa d'aquest incident, el conductor de l'autobús ha quedat atrapat al seu interior sense poder sortir, davant la situació perillosa en què es trobava. El vehicle que s'ha vist involucrat en aquest espectacular incident realitza el trajecte, de forma ràpida, des de la ciutat de Tarragona fins a Vila-seca.

L'incident ha succeït a l'aparcament de l'empresa Plana al polígon Riuclar | Google Maps

Un autobús atropella una dona a Cambrils

A mitjans del passat mes de març també es va produir un altre accident amb un autobús implicat. En aquest cas va ser a Cambrils, el 14 de març, quan un autobús va atropellar una dona. La dona estava travessant per un pas de vianants a l'avinguda de la Diputació, a l'altura del número 175. Un autobús que estava aturat en un semàfor va iniciar la marxa, no va veure la dona i la va atropellar, deixant-la ferida. La dona va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona a causa del cop i tenia dolor.

 

També et pot interessar:

"ALERTA: Diverses esquerdes tanquen un accés del Centre Cívic de Torreforta a TGN" "AGENDA: L'activitat familiar 'Viatje a Tàrraco' arriba al Tinglado 4 de Tarragona"