Josep Fèlix Ballesteros abandona temporalment l'activitat política per motius de salut

L'anterior batlle socialista de Tarragona serà operat de «l'hèrnia i la vesícula biliar»
Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona durant 12 anys, ocupa el càrrec de cap de l'oposició des del passat 15 de juny. | Àngel Ullate

 

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Tarragona ha fet públic, aquest dimarts, 17 de setembre, que, qui va ser alcalde de Tarragona durant 12 anys, abandona temporalment l'activitat política per motius de salut. Josep Fèlix Ballesteros viurà, aquesta mateixa setmana, una doble intervenció quirúrgica que el mantindrà apartat de les seves responsabilitats públiques.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'equip mèdic realitzarà a Ballesteros una doble operació d'hèrnia i de la bufeta de fel, coneguda també «com la vesícula biliar». L'anterior batlle tarragoní restarà ingressat durant tres dies i aquesta doble intervenció comportarà la indisposició del conseller socialista durant aquesta setmana, «a causa del repòs que genera una operació d'aquest tipus», segons ha informat el grup municipal socialista del consistori tarragoní.

Males notícies pels polítics tarragonins

La notícia sobre l'anterior batlle tarragoní arriba pocs dies després, tot just una setmana, que es fes públic que l'actual alcalde de la ciutat, el republicà Pau Ricomà, perdia la seva mare. El passat 10 de setembre, Ricomà donava a conèixer, a través de les xarxes socials, el traspàs de la seva progenitora, Assumpció Vallhonrat.  

Així mateix, en ple mes d'agost, es coneixia la mort sobtada del pare de l'actual líder del Partit Popular català, Alejandro Fernández. Ángel Fernández traspassava, a l'edat de 70 anys, per un infart. 

L'equip del TarragonaDigital desitja una prompta recuperació a Josep Fèlix Ballesteros, qui es perdrà els dies grans de la festa major de la ciutat, de Santa Tecla, per motius de força major. 

"🎙 ENTREVISTA: Parlem amb el president de la Reial Societat Arqueològica de Tarragona!" "😋🍰 AGENDA: Avui arriba el moment més dolç de la Festa Major de Tarragona!"