Josep Fèlix Ballesteros presenta «una llista guanyadora, entre l'unionisme i l'independentisme»

Els socialistes aspiren «a mantenir, o fins i tot, millorar resultats» | Ballesteros es mostra igual de preocupat «per l'extrema dreta com l'extrema esquerra»
D'esquerra a dreta, Josep Fèlix Ballesteros, cap de llista dels socialistes; Sandra Ramons, número dos; i Pau Pérez, qui ocuparà el tercer lloc del PSC de cara a les municipals a Tarragona. | TarragonaDigital

 

El PSC de Tarragona ha aprovat, el vespre d'aquest divendres, 15 de març, en assemblea, la llista dels socialistes per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig a Tarragona.

 

 

No hi ha hagut novetats respecte al que s'ha anat coneguen aquests darrers dies als mitjans de comunicació: la número dos de Ballesteros serà la presidenta de l'associació de músics, Sandra Ramos, i el tercer lloc l'ocuparà Pau Pérez, el més fidel lloctinent del batlle tarragoní.

 

L'aspirant a la reelecció, Josep Fèlix Ballesteros, ha avançat els integrants de la llista en una trobada prèvia, a la seu tarragonina dels socialistes, amb els mitjans de comunicació.

 

Confirmats oficialment els fitxatges de Berni Álvarez i Cristina Berrio

Així doncs, darrere Pérez, el quart lloc de la llista del PSC serà per la fins ara portaveu del grup municipal socialista a la plaça de la Font, Begoña Floria. El cinquè ha sigut nomenat com el fitxatge «més conegut». Es tracta del jugador de bàsquet, i entrenador del CBT, Berni Álvarez. Ballesteros s'ha mostrat «molt satisfet d'aquesta incorporació» perquè «en un món com el del bàsquet tarragoní, que no sempre està unit, en Berni és un nom de consens, reconegut per tothom». 

 

En una llista cremallera, com habitualment fan els socialistes, el següent nom és nom de dona i l'ocuparà la consellera de Serveis Socials, Ana Santos. L'alcaldable socialista ha fet incís en el fet que «serveis socials ha estat el capítol que ha crescut permanentment durant aquests anys, perquè ens ha tocat governar durant una crisi econòmica».

 

Santos precedirà a l'actual regidor d'Educació, Francesc Roca, Sobre Roca, Josep Fèlix Ballesteros ha manifestat que «tots els directors de centres de la ciutat el valoren molt positivament. A més a més, també ha fet una gran tasca en l'àrea d'emprenedoria. En Francesc ha gestionat quelcom tan bàsic pels socialistes com l'educació».

 

Els números vuit i nou, en el mandat municipal 2015-2019 els socialistes han comptat amb nou regidors, els han adjudicat a la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, Cristina Berrio, «un fitxatge independent» i a Nacho García Latorre, «de qui esperem molt», antic assessor del grup municipal socialista al consistori i actual càrrec de confiança política a la subdelegació del govern d'Espanya a Tarragona.

 

«El nostre rival és el cansament»

Ballesteros ha insistit en el fet que la seva «és una llista guanyadora» i l'ha volgut posicionar «entre l'unionisme i l'independentisme, allunyats de les picabaralles estèrils».

 

Preguntat sobre quin és el seu rival per tal de poder revalidar l'alcaldia, l'encara batlle tarragoní ha respost que «segons vosaltres, els periodistes, no en tinc. Però bé, sí que crec que el nostre rival, el del PSC, és o el cansament o que la nostra gent doni la victòria per feta».

 

Així mateix, Josep Fèlix Ballesteros s'ha mostrat preocupat «per l'ascens de l'extrema dreta» que, sense mencionar el nom directament, ha equiparat amb la CUP. «És clar que em preocupa l'extrema dreta, però com em preocupava l'extrema esquerra antisistema» ha reblat l'alcaldable socialista. 

 

També et pot interessar: