Un bar i una perruqueria de Tarragona, obligats a tancar per incomplir l'estat d'alarma

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat a 64 persones per incomplir el confinament

Cinc setmanes després de l'inici del confinament, alguns propietaris de petits negocis encara no tenen clar què és activitat essencial i què no. Dijous de la setmana passada, la Guàrdia Urbana de Tarragona va denunciar dos establiments de la capital, una perruqueria i un bar, que havien apujat la persiana tot l'estat d'alarma.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Segons ha informat la policia local tarragonina, no hi havia hagut cap cas d’aquest tipus d’incompliment des de l’inici del confinament. Arran d’alguna queixa i de la comprovació que fan els agents, dijous passat es van detectar aquests dos establiments oberts, exercint la seva activitat, i els seus propietaris van ser denunciats per la infracció al Reial Decret 463/2020. Seguidament, es van desallotjar els locals i es van tancar. La Guàrdia Urbana recorda que només poden obrir al públic els establiments comercials minoristes considerats activitats essencials segons la regulació de l’estat d’alarma.

64 persones denunciades

Així mateix, i en el balanç habitual de la seva tasca, la Guàrdia Urbana ha denunciat 64 persones durant aquest cap de setmana a Tarragona per incomplir les indicacions de confinament, que forma part de les mesures excepcionals de l’estat d’alarma. Des del consistori tarragoní s'ha fet una nova crida per recordar que ningú està exclòs del compliment de les mesures de confinament i que és imprescindible respectar-les per limitar la propagació de la Covid-19

"L'ocellet que ha tornat, per segon any consecutiu, a una platja tarragonina" "El Port de Tarragona es modernitza per facilitar el teletreball de la seva plantilla"