BASF beca una jove enginyera química amb la matrícula del màster a la URV

Sadaf Davari és la guanyadora de la quarta edició del premi Work Experience
Sadaf Davari, al centre, rep el premi de Basf Sonatrach | TarragonaDigital

 

L'estudiant Sadaf Davari, graduada en Enginyeria Química per la universitat Islamic Azad d'Iran, és la guanyadora de la quarta edició del premi Work Experience que entrega anualment l'empresa BASF SONATRACH PropanChem —una agrupació de la química BASF i l'empresa argelina de prtroli i gas SONATRACH—. El guardó consisteix a una beca per cursar el màster en Enginyeria Química de la URV, i un període de pràctiques a la companyia.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Davari havia presentat un projecte basat en un cas real sobre processos, tecnologia i gestió d'actius, i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) ha avalat la concessió del guardó a l'estudiant. El gerent de BASF SONATRACH, Josep Maria Chillida, ha volgut reivindicar la relació estreta entre centre universitari i teixit empresarial, i ha destacat que aquestes empreses «es poden nodrir de titulats superiors molt competents» que procedeixen, directament, de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Work Experience; un premi «per reconèixer i promoure el talent»

 

El premi Work Experience té la finalitat de «reconèixer i promoure el desenvolupament del talent», segons ha defensat la pròpia universitat. La guanyadora ja ha iniciat els estudis del màster a Tarragona, i serà la companyia qui assumeixi de manera íntegra el finançament de la seva matrícula. La URV ha destacat que «la importància de la participació en l'empresa és una part essencial per a la projecció dels estudiants d'enginyeria química».

 

Amb iniciatives compartides com aquesta beca, la indústria química del territori i la URV volen mantenir l'aposta per establir sinèrgies i consolidar iniciatives de foment del talent entre els joves enginyers. En aquest sentit, la Rovira i Virgili recorda que «l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química és un dels centres universitaris de referència en l'àmbit acadèmic, empresarial i de recerca en l'àmbit de l'enginyeria química».

 

També et pot interessar