L'enxampen begut i sense carnet al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

La Guàrdia Urbana de la ciutat va obrir diligències judicials a l'home, de 27 anys i amb nombrosos antecedents per conduir sense carnet i sota la influència de l'acohol

Un home de 27 anys veí de Tarragona va ser  enxampat, la matinada d'aquest dijous, 17 de gener, quan conduïa begut i sense carnet. La Guàrdia Urbana de la ciutat el va aturar en un control d'alcoholèmia al barri de Sant Pere i Sant Pau. Després de donar positiu, els agents van comprovar que l'home mai havia obtingut el permís de conducció. L'individu té nombrosos antecedents per cometre aquests delictes i també li consten dos esbrinaments de domicili. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Sense permís de conducció i begut a Sant Pere i Sant Pau

La Guàrdia Urbana de Tarragona va obrir diligències judicials a un home de 27 anys per conduir  sense carnet, begut i sense assegurança del vehicle a Sant Pere i Sant Pau. Els agents van aturar el conductor de manera aleatòria durant un control d'alcoholèmia a la carretera TP-2031. Després de consultar les dades, van comprovar que l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil estava caducada des del maig

A l'home de 27 anys li constaven nombrosos antecedents per conduir sense carnet o sota la influència de l'alcohol, però també dos esbrinaments de domicili. Per tots aquests motius, els agents de la Guàrdia Urbana van obrir-li diligències judicials. 

Una dona de 56 anys, positiu penal en alcoholèmia

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona també va obrir diligències a una dona de 56 anys. Aquesta, es trobava circulant ahir a la tarda per la Via Augusta de la ciutat quan va trobar-se amb un control d'alcoholèmia.  La dona va donar positiu penal. Per aquest motiu, s'enfrontarà el proper 25 de gener a un judici ràpid per un delicte contra la seguretat del trànsit. 

Fa alguns dies, els agents municipals també van denunciar una parella que va protagonitzar una estrambòtica història marcada pels vehicles i l'alcohol.