GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La piscina de Sant Pere i Sant Pau té «floridures» i «molta brutícia»

Els usuaris denuncien un estat d'«abandonament» però l'Ajuntament es defensa i diu que «es va solucionar un problema de climatització i està tot en ordre»
La piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau té les parets brutes i floridures. | TarragonaDIgital

 

Els usuaris de la piscina municipal del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau asseguren que «l'aigua està freda, bruta i a les parets hi ha floridures». Els socis se senten «enganyats» perquè «paguem diners per un servei que no està en les millors condicions». Des del Patronat d'Esports, però, l'empresa municipal que gestiona l'espai, asseguren que «s'han fet millores i tot està en ordre».

 

Els ciutadans que volen fer ús de les piscines municipals han de pagar una quota per adults de 181 euros anuals. A banda, se sumen a aquesta quantitat els costos dels cursets d'aigua que es vulguin fer. És per aquest motiu que molts dels socis inscrits a la piscina de Sant Pere i Sant Pau se senten «estafats». «Ja fa dos anys que estem queixant-nos de l'estat de la piscina, però els escrits cauen a sac trencat», diu Chus Fernàndez, una de les usuàries que denuncia la situació. 

 

Floridures a les parets, aigua freda i brutícia a la piscina de Sant Pere i Sant Pau

Les queixes dels usuaris estan relacionades amb l'estat de la piscina i l'aigua de la mateixa. «Hi ha dies que no pots entrar perquè està molt freda», asseguraven els socis a aquesta redacció. A més, manifestaven que «la brutícia a l'aigua augmenta i les parets tenen floridures». «Fa fàstig molts dies», subratllaven. 

 

Segons deien, han fet arribar les queixes a la piscina i al Patronat d'Esports de Tarragona, empresa municipal que les gestiona. «Ningú no ens fa cas», lamentava Chus Fernández. D'altra banda, l'estat dels vestuaris, «completament abandonats», també és objecte de denúncia. Tot i això, reclamen solucions «immediates» per la piscina. «Hi entren nens, nosaltres les utilitzem diàriament... Si paguem les quotes, és per alguna cosa», acabava dient Fernández. 

 

Els usuaris de la piscina municipal denuncien també el mal estat dels vestuaris. | TarragonaDigital

 

L'Ajuntament assegura que s'han solucionat els problemes

L'Ajuntament de Tarragona, després de conèixer les crítiques emeses contra la piscina, assegurava a TarragonaDigital que «els problemes s'han solucionat». Reconeixien que hi havia hagut una incidència amb la climatització de la piscina. «La condensació ha pogut produir floridures», expressaven. Segons fonts municipals, els operaris hi van estar treballant la setmana passada i la problemàtica s'hauria solucionat

 

«Ja està tot en ordre. La piscina està en bones condicions», es defensaven des del consistori. Els usuaris, però, reiteren que «la situació segueix sent la mateixa des de fa dos anys». A més, denunciaven que «la piscina de Campclar, com està a l'Anella, està en les millors condicions del món. Fins i tot netegen el podi dels Jocs. Aquí, en canvi, tot està brut». La polèmica està servida.