GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Busquen els propietaris d'un nino del Mic perdut a Tarragona

El ninot el va trobar una veïna de la ciutat aquest dimecres, 24 d'abril, al carrer Pin i Soler
Imatge del nino Mic, perdut al centre de Tarragona | Facebook / Marta Reynals

 

 

Aquest passat dimecres, 24 d'abril, una veïna de Tarragona, Marta Reynals, va trobar un peluix del Mic del Super3 al carrer Pin i Soler de Tarragona. Reynals, immediatament, va fer una crida pel Facebook per trobar el propietari o propietària del peluix. 

 

 

La publicació s'ha compartit unes 800 vegades

Reynals va publicar una fotografia del nino del Mic a la seva pàgina de Facebook particular i un escrit amb una petita descripció de la troballa: «Hem trobat un MIC perdut a Pin i Soler, de Tarragona, avui dimecres 24 d'abril. Si coneixeu la propietària, de moment està de vacances a casa nostra. Podeu compartir el post a veure si arriba a casa seva? Merci!!»

 

Fins al moment, el post ja l'han compartit gairebé unes 800 persones. A la publicació també hi ha una fotografia on es pot veure un escrit a la planta del peu del Mic i s'hi pot llegir «Alma Moya».

 

Una Nintendo Switch perduda a Tarragona fa uns mesos

El passat 18 de gener, el Pau, de 9 anys, va perdre la seva Nintendo Switch i va decidir penjar diversos cartells a diferents punts del centre de Tarragona, al voltant de la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, informant de la seva pèrdua.

 

El text del cartell el va escriure el mateix Pau i s'hi podia llegir: «Nintendo perduda: sóc un nen de nou anys. Ahir (divendres) al vespre vaig perdre la meva Nintendo Switch que em van portar els Reis després d'haver-me portat molt bé. Estic molt trist. Si l'has trobat, em faria molt feliç que me la tornessis. Si us plau, truca als meus pares al 639 710 404. Gràcies». 

 

Els Mossos troben la consola

Després d'un parell de dies de plors i desesperació, el dia 20, una agent dels Mossos d'Esquadra va trobar la Nintendo i, gràcies a la notícia difosa pel diari, va saber que el propietari d'aquella videoconsola era el Pau. Així doncs, el Pau va poder recuperar la seva Nintendo.