La Marató de Sang a Tarragona en imatges

El Parc Central de Tarragona acollirà una campanya de donació de sang l'11 de febrer

Aquest febrer també es podrà donar sang al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau (12 de febrer) i al Palau de Congressos (24 de febrer)

El Parc Central de Tarragona tornarà a obrir les seves instal·lacions per organitzar una nova campanya de donació de sang. Després de l'èxit de la primera campanya, celebrada el passat 6 de maig de 2020 on es van aconseguir 48 donacions, el centre comercial tarragoní n'organitza una altra el pròxim dijous 11 de febrer, de 16 a 20 hores. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En la situació de pandèmia actual on s'han d'habilitar zones ben àmplies, diàfanes, ben il·luminades i amb bona ventilació per minimitzar el risc de contagi, els espais del centre comercial son idonis per a dur a terme aquesta iniciativa. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits de Tarragona s'instal·larà, de nou, al Parc Central per organitzar una campanya de donació de sang, podent garantir la seguretat i benestar de tots els donants i personal sanitari.

Per poder participar en la jornada de donació de sang, s'ha de reservar hora des del web, seleccionant la campanya de Parc Central i seguint les instruccions per garantir la cita prèvia que es confirmarà a través d'un correu electrònic.

Altres oportunitats per donar sang a Tarragona

A més de poder anar el pròxim 11 de febrer al Parc Central per donar sang, a la ciutat de Tarragona es pot donar sang, reservant cita prèvia, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. 

El Banc de Sang i Teixits de Tarragona també ha organitzat campanyes de donacions de sang al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau el pròxim 12 de febrer i al Palau de Congressos, el 24 de febrer.