Una campanya demana que Eduard Boada sigui pregoner de Santa Tecla 2019

S'ha endegat en les darreres hores a través de Twitter i ha rebut molts suports

Una campanya a Twitter ha agafat força volada en les darreres hores. Diversos usuaris demanen que Eduard Boada, el propietari del bar que duu el seu cognom i que va tancar definitivament fa uns dies, sigui el pregoner de la Festa Major de Santa Tecla 2019. Boada és famós pels contundents entrepans que oferia el seu bar, caracteritzat també per un tracte humà i proper.

Una iniciativa nascuda a Twitter per fer Eduard Boada pregoner de Santa Tecla 2019

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tot just aquest dimecres, 9 de gener, la iniciativa prenia ressò a Twitter:

#BoadaPregoner triomfa a Twitter

A la proposta d'aquests usuaris, ràpidament s'hi han afegit diversos seguidors més. S'hi han etiquetat els comptes de l'Ajuntament de Tarragona i del seu departament de Cultura, a banda de diversos consellers municipals

Fins i tot, el fill de Boada ha apluadit la idea i hi ha donat suport:

 

Begoña Floria accepta la proposta de #BoadaPregoner

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha acceptat la proposta a les xarxes socials per fer Eduard Boada pregoner de la pròxima Festa Major de Santa Tecla. Floria ha assegurat que la proposta ja s'ha comentat amb l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i que Eduard Boada serà proposat formalment com a pròxim pregoner. La consellera, a través del seu compte de Twitter, que «Mai s'ha decidit el pregoner de Santa Tecla tan aviat, però comentat amb Ballesteros, enguany farem una excepció. Pensem que Eduard Boada serà un gran pregoner. Ens sembla una magnífica proposta que recollim i fem nostra. Ho proposarem formalment».