Segona nit de caos a Tarragona: Un vehicle dels Mossos atropella un manifestant

Aldarulls, barricades, ferits i detinguts a Tarragona
Caos a Tarragona | Àngel Ullate

 

Ha tornat a passar. Segona nit de disturbis greus al centre de Tarragona quan un grup de manifestants, més nombrós que el de la nit anterior, ha decidit, després de moure's per diversos punts de la ciutat, concentrar-se de nou a la Plaça Imperial Tarraco davant la Subdelegació del Govern de l'Estat.

 

Els cossos policials avui eren més nombrosos, atès el que va passar ahir i ja des del primer moment, han blindat policialment l'edifici, arribant reforços ràpidament, arribant en pocs minuts al centenar d'efectius.

 

 

Pluja d'objectes contra la policía, entre ells, còctels molotov

 

Després d'uns moments de tensió, els manifestants finalment han decidit començar a muntar barricades amb contenidors, seguint la dinàmica de la nit anterior. Els han incendiat a l'inici del Carrer Marquès de Montoliu i han començat a llençar centenars d'objectes a la policia, majoritàriament ampolles de vidre, llaunes, pedres i fins i tot algun còctel molotov.

 

Un manifestant atropellat pels Mossos d'Esquadra

 

Ja en aquest moment la tensió ha esclatat novament i les càrregues policials no s'han fet esperar fins al punt que un dels vehicles dels Mossos d'Esquadra ha embestit una de les barricades, emportant-se per davant un manifestant que en aquests moments es troba ferit.

 

 

A partir d'aquí el caos s'ha tornat a instal·lar al centre de Tarragona, arribant no només a la Rambla sinó també en carrers adjacents com Marquès de Montoliu, Carrer Apodaca o Carrer Unió entre molts d'altres. Més de deu barricades improvitzades i cremant als carrers, corredisses amunt i avall sense control i carrers en flames. La situació està en aquests moments completament descontrolada.

 

Els disturbis continuen a Tarragona | Carlos Domènech