Carme Forcadell ingressa de nou a la pres贸 de Mas d'Enric del Catllar

L'expresidenta del Parlament esperar脿 la sent猫ncia en aquest centre penitenciari
Carme Forcadell ingressa de nou a la pres贸 de Mas d'Enric | ACN

 

 

L鈥檈xpresidenta del Parlament Carme Forcadell ha arribat a la pres贸 de Mas d鈥橢nric, al Catllar, cinc minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda d鈥檃quest dimecres. Forcadell ha arribat en un vehicle no logotipat dels Mossos d鈥橢squadra, encapsulat en una comitiva d鈥檜na desena de dotacions policials que l'han traslladat des de Brians 2 -on ha arribat procedent d'Alcal谩 Meco-.

 

Forcadell ha estat condu茂da inicialment al m貌dul d鈥檌ngressos, on ha estat identificada mitjan莽ant l鈥檈mpremta dactilar. Durant les primeres hores, ser脿 sotmesa a una revisi贸 m猫dica, podr脿 trucar a la seva fam铆lia i anir脿 destinada al m貌dul de dones, on ocupar脿 una cel路la individual. Aquest 茅s un dels nou m貌duls de vida de Mas d鈥橢nric. T茅 una capacitat per a una seixantena d鈥檌nternes i, amb Forcadell, hi haur脿 51 recluses.

 

 

 

Alfred Bosch visitar脿 Forcadell aquesta mateixa tarda

L鈥檈xpresidenta seguir脿 les rutines previstes per a internes preventives del centre, que permeten la seva participaci贸 en diferents activitats de la vida del m貌dul, a excepci贸 de les activitats de tractament especialitzades en un delicte, at猫s que no ha estat condemnada. Durant el cap de setmana podr脿 rebre les primeres visites de familiars. Mentre que, el conseller d鈥橢xteriors, Alfred Bosch, preveu despla莽ar-se a Mas d鈥橢nric per reunir-se amb Forcadell aquest mateix dimecres a la tarda.

 

Carme Forcadell havia sol路licitat el seu retorn al Centre Penitenciari Mas d鈥橢nric, un cop finalitzat el judici al Tribunal Suprem, a l鈥檈spera de la sent猫ncia. Anteriorment ja va estar en aquest centre del 20 de juliol del 2018 a l鈥1 de febrer passat.

 

D鈥檃ltra banda, una trentena de persones amb estelades i lla莽os grocs l鈥檋an rebut a un centenar de metres de l鈥檃cc茅s, at猫s que els Mossos han establert un per铆metre de seguretat. A m茅s, les entitats sobiranistes han organitzat actes reivindicatius a les portes del centre per a aquest dimecres.

 

Carme Forcadell ingressa de nou a la pres贸 de Mas d'Enric | ACN

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!