Pintada de 'Mai és Massa' als carrers de la Part Alta de Tarragona

La Casa Canals de Tarragona s'estrena com a nou Centre d'Art amb una nova exposició d'Àngel Pomerol

La mostra 'Mai és massa' es podrà visitar, gratuïta, entre el 23 de juliol i el 30 de setembre

El nou format de  Centre d'Art  obert i descentralitzat comença a rodar a Tarragona amb una nova exposició al cor de la Casa Canals. L'espai acollirà des d'aquest dijous al vespre i fins al pròxim 30 de setembre una exposició fotogràfica i literària d'Àngel Pomerol  anomenada 'Mai és Massa', i que investiga i reconstrueix un camí visual per diverses façanes de la ciutat on es repeteixen pintades, missatges i referències amb aquesta expressió. Pomerol traça un recorregut per intentar estudiar la ment del seu autor anònim i entendre què s'amaga rere una de les mostres d'art urbà improvisat més reconeixibles de Tarragona.

L'exposició es podrà visitar de forma gratuïta, i marca el tret de sortida del nou Centre d'Art en un context especialment delicat per a les manifestacions culturals. L'alcalde i conseller de Cultura de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat la mostra i ha celebrat poder «tornar a compartir moltes de les manifestacions culturals que ens enriqueixen», després «que la pandèmia  ens obligués a fer un parèntesi» des del passat mes de març.

L'exposició, de petit format, vol suposar un punt d'inflexió i de partida per replantejar el paper del Centre d'Art  a la vida activa de la ciutat, un dels grans reptes arrossegats i incomplerts de Tarragona des de fa anys.