Netflix obre un càsting a Tarragona de cara a la seva nova sèrie

Es busquen homes i dones, d'entre 16 i 70 anys, que siguin de Tarragona ciutat i voltants

La segona part de l'exitosa adaptació per a la televisió de 'La Catedral del Mar', 'Los Herederos de la Tierra', comença a prendre volada. Els responsables de portar el llibre d'Idelfonso Falcones a la pantalla petita han engegat un càsting per aquesta seqüela que es durà terme en els pròxims dies. El rodatge s'iniciarà a mitjans de novembre i Tarragona repetirà com un dels escenaris. 

La productora cerca a homes i dones, d'entre 16 i 70 anys, que siguin de Tarragona ciutat i voltants. El plaç d'inscripció està obert i la informació extra es pot obtenir en aquest enllaç. 'Los Herederos de la Tierra' és una producció de DiagonalTV, A3Media, Netflix i TV3, ambientada al segle XV i que es rodarà a Barcelona, Tarragona i Girona durant els mesos de novembre d'enguany a març de l'any vinent, 2021. 

La tasca de la Tarragona Film Office

La tasca de la Tarragona Film Office, l'ens de la conselleria de Turisme de Tarragona destinat a donar suport als rodatges audiovisuals i situar Tarragona en el mercat de les produccions de cinema i televisió, s'ha notat en els darrers anys. 'Los Herederos de la Tierra' i 'La Catedral del Mar' han pres el relleu a altres rodatges de sèries espanyoles d'àmbit internacional, com ara 'Hache', gravada a inicis de l'any passat a les instal·lacions del Port de Tarragona i amb Eduardo Noriega i Adriana Ugarte com a protagonistes. 

"Important acord entre l'Ajuntament de Tarragona i els restauradors de la ciutat" "Bones notícies: L'important inversió que rebrà Sant Pere i Sant Pau de Tarragona"