Cau mig balcó d'un edifici de la plaça dels Sedassos de Tarragona

La Brigada d'Intervenció Ràpida de l'Ajuntament ha tancat l'accés a l'immoble per «precaució» | El consistori ha instat al propietari «a arreglar-lo»
Imatge del balcó que s'ha desprès parcialment d'un immoble de la plaça dels Sedassos | Cedida

El balcó d'un immoble de la plaça dels Sedassos, a la Part Alta de Tarragona, s'ha desprès parcialment aquest matí de dilluns, 28 d'octubre. L'ensurt ha quedat en no res però l'Ajuntament de Tarragona ha intervingut, tancant l'accés a l'edfici per «precaució».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Així mateix, des del consistori han informat que han obert un expedient «instant al propietari a arreglar-lo» perquè «entenem que ha sigut un problema de manteniment i és responsabilitat d'ell posar-hi remei». Bona part dels edificis més antics que hi ha a la ciutat de Tarragona es troben a la Part Alta, el nucli antic de la capital tarragonina. 

"🗣Arxiu de Folklore de la URV: 25 anys investigant i difonent la tradició oral catalana" "🍴 AGENDA: Tarragona recupera les Jornades Gastronòmiques del Romesco"