GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Trenquen el vidre a diversos vehicles estacionats a la Platja Llarga de Tarragona

Els fets van tenir lloc en l'aparcament de sorra ubicat més enllà del Iot Xiringuito i el Tòful de Mar mentre els amos dels cotxes eren a la platja
Diversos vehicles estacionats a la Platja Llarga van aparèixer ahir al migdia amb els vidres trencats. | Pau Badia Rion

 

Diversos cotxes estacionats a la Platja Llarga de Tarragona van aparèixer ahir al migdia amb els vidres trencats. Els fets van tenir lloc en l'aparcament ubicat més enllà dels restaurants Iot Xiringuito i Tòful de Mar, just abans d'una illa de cases. Segons diversos testimonis, la trencadissa es va produir mentre els amos dels vehicles eren a la sorra. «Caldria més vigilància als pàrquings de les platges», reclamava un dels afectats, Pau Badia Rion. Es tractaria d'un nou episodi de robatori amb força a l'interior de vehicles a la ciutat, delicte es va pruduir fins a set vegades al dia l'any 2018. 

 

Trenquen els vidres de diversos vehicles a la Platja Llarga de Tarragona

Aquest dimecres al migdia, diversos tarragonins que gaudien d'un matí de platja a la Platja Llarga de Tarragona van trobar-se amb una desagradable sorpresa. Els vehicles que hi havia estacionats en l'aparcament de sorra ubicat més enllà del Iot Xiringuito i el Tòful de Mar, abans d'una petita illa de cases del centre de la platja, van aparèixer amb els vidres trencats. 

 

Es tractaria d'un nou capítol de robatori amb força a l'interior de vehicles, un fet delictiu que a Tarragona es va produir més de 2.500 vegades l'any 2018. Aquest 2019 els robatoris a cotxes s'han reduït, però zones poc vigilades com els aparcaments de les platges segueixen sent vulnerables. Per aquest motiu, un dels afectats, Pau Badia, reclamava «més presència policial». 

 

L'última tongada de robatoris d'aquestes característiques va tenir lloc al barri del Port de la ciutat, una altra zona habitual pels lladres, la majoria reincidents. 

 

També et pot interessar: