GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Chartreuse, protagonista del menú d'Ona Carbonell a la final de 'MasterChef'

La nedadora catalana va utilitzar el licor tarragoní en una elaboració de les postres durant la final del "reality" gastronòmic
Ona Carbonell s'ha proclamat guanyadora de la tercera edició de MasterChef Celebrity | TVE

 

'MasterChef Celebrity 3' va posar punt final aquest diumenge, 25 de novembre, amb una final molt disputada entre la nedadora Ona Carbonell i l'actriu Paz Vega. Una tercera edició, de la qual s'ha proclamat guanyadora la catalana amb un producte tarragoní entre els seus ingredients per l'elaboració final: el Chartreuse. 

 

Tarragona, protagonista de la final de 'MasterChef Celebrity 3'

La tercera edició de 'MasterChef Celebrity' serà recordada pels tarragonins. Aquest passat estiu, Tarragona va ser escenari d'una de les proves d'exteriors del programa culinari. En aquest sentit, la platja de Tamarit i l'Amfiteatre romà van ser els llocs on es va fer la gravació del programa a la ciutat. El programa va sortir a la televisió el diumenge, 7 d'octubre, amb protagonistes famosos com són Antonia Dell'ate, Carmen Lomana, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Santiago Segura, Paz Vega o la guanyadora, Ona Carbonell.

 

Després d'aquest homenatge a Tarragona fent la gravació d'un dels programes, també se n'ha sumat un de nou a la ciutat utilitzant un dels seus productes més tradicionals i amb més renom, el Chartreuse. La nedadora catalana va utilitzar el licor, per fer una elaboració de les seves postres de la final, anomenat, 'El Desglaç de l'Himàlaia', en què realitzava la tècnica de l'osmosi amb el meló i el Chartreuse, el qual consisteix amb una rehidratació de la fruita, amb el propòsit d'igualar la concentració de dina i fora del producte.

 

El Desglaç de l'Himàlaia, nom de les postres d'Ona Carbonell on ha utilitzat el Chartreuse | TVE

 

Èxit de la tercera edició del programa

'MasterChef Celebrity 3' ha tingut grans números d'audiència. D'ençà que va començar el programa el passat setembre, ha aconseguit mantenir una quota de pantalla del 20,2%, amb una mitjana de 2.825.000 espectadors, on la ciutat de Tarragona i els seus productes han estat protagonistes en dos programes del "reality" culinari.