GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Chica, la gossa sensesostre confinada a Tarragona, troba família d'acollida

La gossa va arribar a l'alberg tarragoní amb un sensesostre que va marxar sense ella
Chica ha trobat una família d'acollida | Instagram / gaia_tgn

 

 

El Pavelló del Serrallo de Tarragona ha acollit alguns sensesostre durant l'estat d'alarma d'aquesta pandèmia del coronavirus. Amb ells i els membres de la Creu Roja, l'ha passat la Chica, una gossa d'uns cinc anys que va arribar amb un jove que va estar allotjat al pavelló tarragoní durant uns dies, però va marxar sense ella.

 

Durant la seva estada al Pavelló del Serrallo, els voluntaris de l'alberg i els usuaris que estaven allà l'han alimentat i cuidat com si fos seva. Des de GAIA Tarragona, l'Associació Grup d'Acollides i Adopcions d'Animals de Tarragona, han explicat que aquest passat dilluns una parella ha acollit a la Chica.

 

L'Íñigo i l'Elena s'han encarregat, temporalment, de la jove gosseta i expliquen que «és molt 'carinyosa' i obedient», alhora que «desconfiada» per estar en una família desconeguda. Aquest dimarts, la gossa ha visitat la Clínica Nova Veterinària de Tarragona, on s'ha informat que tenia uns cinc anys. A més, se l'ha desparasitat i, pròximament, s'esterilitzarà.

 

Busquen una família definitiva

Des de GAIA Tarragona han volgut donar les gràcies a la Creu Roja de Tarragona i totes les persones que l'han estat cuidant aquests dies, perquè «no van buscar l'opció fàcil, sinó què van optar per buscar una opció que no fos una gàbia». A més, també mostren el seu agraïment a l'Elena i l'Íñigo, perquè «les famílies d'acollida són imprescindibles».

 

Mentre la gossa Chica passa aquests dies amb una família temporal d'acollida, des de GAIA Tarragona segueixen buscant una família definitiva per a Chica. En aquest sentit, les persones interessades a quedar-se-la ho poden fer arribar al correu electrònic gaiatgn@gmail.com.