El cicle musical Voramar 2020 del Teatret del Serrallo tornarà al setembre amb tres nous concerts

Degut a la Covid-19 els concerts s'han traslladat del juny al setembre amb actuacions d'artistes del territori i amb totes les mesures de seguretat que es requereixen
El cicle musical Voramar 2020 començarà al setembre amb tres nous concerts | Àngel ullate

Ja és habitual que, any re re any, la proposta musical Voramar doni el tret de sortida a l'estiu tarragoní al Moll de Costa del Port de Tarragona. Tot i que aquest any 2020, a causa de l’aparició de la pandèmia per la Covid-19 s'ha vist obligada a ser trasllada al mes de setembre. Uns dies on la terrassa del Teatret del Serrallo es convertirà en l’escenari principal de tres nous concertsVoramar’. Un cicle musical, que ofereix música en directe en un format íntim i en un entorn immillorable. A més, seguint amb els protocols establerts, el Port de Tarragona portarà a terme tots els plans i les mesures de seguretat adients per gaudir de l’espectacle musical amb total confiança i seguretat. 

Es tracta d’un acte musical consolidat amb un cartell carregat de propostes diverses que aposta per artistes del territori. Una combinació on les persones que hi assisteixin gaudiran d’una vetllada acollidora i única. El caràcter íntim del cicle 'Voramar' fa que el seu aforament sigui limitat, pel que el Teatret del Serrallo convida a adquirir les invitacions a través de la web taquilla.coop

Tres concerts d'artistes del territori per afegir a l'agenda

El cicle musical donarà el tret de sortida el pròxim 4 de setembre amb Meritxell Neddermann, música catalana que fa la carrera de Piano Performance (interpretació) a Berklee, on entra en contacte més directe amb el jazz, el soul, el gospel, el latin i la música moderna. Va ser a Nova York on la compositora catalana va començar a escriure la seva pròpia música i aconsegueix confeccionar un so propi.. El seu àlbum ‘In the Backyard of the Castle’ es proclama com una de les propostes més originals i interessants del panorama actual. 

La següent trobada musical tindrà lloc el 10 de setembre i serà a càrrec del conegut músic Manu Guix. El compositor català ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari i participa activament en musicals d’alta qualitat com a compositor, productor i director musical. ‘El Petit Príncep’, ‘La jaula de las locas’, ‘La tienda de los horrores’ són treballs en el món de les arts escèniques que el porten a rebre un gran nombre de nominacions i premis en certàmens tan prestigiosos com els MAX o els Butaca. Paral·lelament intervé en diversos programes de televisió i ràdio com ‘Còmics’ a TV3, ‘Els optimistes’ a Catalunya Ràdio o ‘Operación Triunfo’ de TVE. 

L'últim concert del cicle arriba el dia 18 de setembre de la mà de Paula Valls, una cantant catalana que el seu treball és principalment en anglès. El seu treball discogràfic comença amb el ‘Black and white’ . La rebuda d’aquest primer CD és molt bona allargant la seva presentació durant dos anys a diferents sales i festivals de renom del país. El seu segon treball discogràfic, I AM és un CD de llarga durada que surt a finals d’abril de 2018. El seu projecte respira un aire molt americà, passant del jazz, al blues, al funk i al soul.

"SANT JOAN: El Passeig Marítim del Miracle tanca al trànsit per la revetlla" "La plaça de la Font reclama més places públiques d'escolarització"