Un cartell informa als clients les mesures de seguretat adoptades als Cines Yelmo

Cine Yelmo reobrirà les sales de Tarragona el pròxim 19 de març

Els cinemes de la companyia restaven tancats des del passat mes de gener | L'exhibidora torna arreu de l'Estat, a excepció d'Almeria i Cadis

Cine Yelmo ha anunciat la reobertura dels cinemes als territoris on té presència, després de més d’un mes amb bona part de les seves instal·lacions tancades arreu de l’Estat, a excepció d’algunes sales de Madrid i les Canàries. La cadena ha explicat que, de moment, n'exclourà els cinemes de les províncies d’Almeria i Cadis on, precisament, l’obertura de les sales encara no està permesa.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els cinemes Yelmo, tancats des del gener

La companyia va decidir el passat mes de gener aturar temporalment la seva activitat en la majoria de les regions espanyoles com a resposta a l’increment de les restriccions i amb l’objectiu de protegir la viabilitat del negoci. «Ara, i en la línia de les noves mesures preses per les autoritats pertinents, Cine Yelmo tornarà a obrir les portes amb les màximes garanties de seguretat el Dia del Pare», ha confirmat l’empresa.

Així, el pròxim 18 de març Yelmo reprendrà les projeccions —obrint cada dia— a Madrid, el País Valencià, Extremadura, Galícia, País Basc i Navarra. L’endemà, 19 de març, serà el torn dels cinemes de Catalunya, Albacete, Astúries, la Rioja, Valladolid, Saragossa i Andalusia —les àrees que, per les mesures sanitàries adoptades, ho permetin. Així, a Tarragona ciutat les pantalles del Parc Central s'ompliran ben aviat amb les últimes estrenes per a tota la família, en un retorn certament esperat.

Oci segur i protocols de seguretat

«Cine Yelmo, talment com ho ha estat fent des que va començar la pandèmia, oferirà un espai d’oci segur amb totes les mesures de protecció necessàries», han assegurat des de la companyia. En aquest sentit, l’exhibidora compta amb protocols de seguretat com ara la reducció de l’aforament a les sales, la venda de butaques per blocs o l’eliminació del procés tradicional d’estripar l’entrada, entre d’altres. A més, Cine Yelmo promou la compra de tiquets i productes de bar a través de la seva web o app per evitar el contacte entre clients i treballadors.

Cine Yelmo compta ara mateix amb més de 500 pantalles i 52 complexos repartits entre Tarragona, Barcelona, Madrid, Fuerteventura, las Palmas, Tenerife, Astúries, Àlaba, A Corunya, Cadis, Vigo, Lugo, Albacete, Alacant Almeria, Màlaga, Sevilla, València, la Rioja, Biscaia, Valladolid, Saragossa, Navarra i Badajoz.