Clausuren una associació cannàbica a Tarragona per tràfic de drogues

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de la ciutat van començar a investigar el local, ubicat a Campclar, el passat mes de gener
La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana han clausurat una associació cannàbica de Tarragona per tràfic de drogues. | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Tarragona han clausurat una associació cannàbica utilitzada pel tràfic de drogues. L'establiment està ubicat al barri de Campclar i diversos veïns havien presentat queixes en relació a les activitats que es duien a terme en l'interior. La investigació va començar al gener i s'ha tancat amb la detenció de dos homes de 25 i 37 anys i la localització de 830 grams de marihuana. Tots dos detinguts estan en llibertat després d'haver declarat davant en dependències policials i a l'espera de fer-ho davant el jutge. 

 

 

Una associació cannàbica de Tarragona, tancada per tràfic de drogues

Una associació cannàbica del barri de Campclar, a Tarragona, ha estat clausurada per tràfic de drogues. Un equip conjunt d'investigació de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana ha estat investigant durant dos mesos l'establiment. Des del gener, els agents han pogut constatar com nombroses persones entraven al local, s'hi estaven uns minuts i marxaven. 

 

El passat divendres, després de comprovar que a l'establiment s'hi practicaven activitats no relacionades amb l'objectiu de l'associació, el jutjat de guàrdia en funcions de Tarragona va autoritzar l'entrada i el registre del local. Els agents també van poder registrar el domicili del responsable de l'entitat. 

 

Dos detinguts i 830 grams de marihuana decomissada

En registrar el local, els agents van poder localitzar 830 grams de marihuana preparats per vendre, una arma blanca prohibida i documentació relacionada amb la investigació. Per aquests fets, es va detenir a dos homes de 25 i 37 anys com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i associació il·lícita. Un d'ells, el responsable del local, té nombrosos antecedents relacionats amb el delicte de tràfic de drogues. 

 

Tots dos homes van declarar en dependències judicials i van quedar en llibertat a l'espera de la citació del jutge

 

També us pot interessar: