GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Compreu amb descompte la vostra entrada al concert de Los Secretos a Tarragona

Gaudiu d'un descompte en la compra de les vostres entrades introduïnt un codi especial
Los Secretos arriben a Tarragona aquest dissabte | los-secretos.net
 

Tot a punt per celebrar l'esperat concert de Los Secretos a Tarragona. Aquest dissabte 13 d'abril, el Palau Firal i de Congressos es convertirà en l'escenari que acollirà la cita amb l'emblemàtic grup de pop rock. La seva nova gira nacional celebra el compliment de 40 anys sobre els escenaris. El reconegut grup madrileny, pare d'èxits com «Pero a tu lado», «Déjame» o «Quiero beber hasta perder el control» oferirà una jornada única per a tots els assistents. 

 

La banda de pop rock ha marcat diverses generacions amb la seva música, oferint temes carregats d'emoció i sentiments. A més, les múltiples etapes per les quals ha passat la banda s'han vist reflectides en el seu treball discogràfic. «Superar les seves pèrdues i sobreposar-nos ha sigut el més dur de les nostres vides, tant professional com personalment. És evident que a nosaltres no ens ho van posar fàcil els esdeveniments, i aquest esforç extra encara el seguim fent dia a dia» deia Álvaro Urquillo a Tarragonadigital.

 

«El nostre públic és sagrat i intentem cuidar-lo. Són ells els que decideixen si el grup segueix o no, i són ells els que ens han mantingut quatre dècades» són les paraules del grup en referència als seus seguidors. Per aquest motiu, la seva gira passarà per diverses localitats, com Gran Canària, Madrid, Ciudad Real, Vigo, Mallorca, Múrcia i València, entre d'altres. Podeu consultar tota la informació a través de la web de Los Secretos

 

Codi de descompte per comprar l'entrada a Los Secretos

El concert se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona aquest dissabte 13 d'abril a les 21.30 hores del vespre. Per tots aquells que no us el vulgueu perdre, però encara no tingueu la vostra entrada, aconseguiu-la punxant sobre aquest enllaç. A més, si utilitzeu el codi LOS_SECRETOS, gaudireu de 7 euros de descompte! No espereu més i compreu la vostra entrada per gaudir dels himnes de tota una generació!