En Comú-Podem Tarragona dubta de la candidatura de Fèlix Alonso per a les eleccions generals

Podem vol estar «el més amunt possible» a la llista electorals | Sergio del Campo, Ciutadans, anuncia que es presenta «a les primàries» del seu partit
Fèlix Alonso, Alcalde d'Altafulla, aspira a tornar ser el candidat de cara a les eleccions generals. | TarragonaDigital

 

Baixen les aigües tèrboles a En Comú-Podem Tarragona. La intenció de l'actual Alcalde d'Altafulla, i encara diputat al Congrés, Fèlix Alonso, de repetir com a candidat a les eleccions generals del pròxim 28 d'Abril està en entredit i ho està tant des del vessant de Podem, com dels Comuns, més pròxims a Alonso.

 

 

Podem ha triat a Toni Carmona com a candidat de la formació de cara a les generals i tenen intenció «d'ocupar els llocs més amunt possible de la llista electoral». Així mateix, la posició d'Alonso, com a batlle altafullenc, en contra d'empadronar uns ocupes al seu municipi han generat malestar a les formacions de la coalició que no entenen que «en Fèlix es posés en aquest embolic, sembla que ell mateix es posa bastons a les rodes». 

 

Aquesta polèmica es va transformar en crítica interna política quan aquest diumenge, 24 de febrer, la diputada de Podem per Tarragona al Parlament de Catalunya, Yolanda López, es va posicionar públicament, al seu perfil de 'Tuiter', del cantó dels ocupes amb un fil de piulades on carregava contra el govern municipal d'Altafulla. 

 

 

Les manifestacions de López feien palès les «males relacions» que hi ha dins Podem Tarragona amb els seus socis de coalició i, també, entre ells mateixos. Tanmateix, i pel que fa a la candidatura, o no, d'Alonso per les eleccions del 28 d'Abril, des de Podem Tarragona tenen clar que «al final qui acabarà fent la llista serà Madrid i a Madrid en Fèlix està ben valorat».

 

Sergio del Campo, a les primàries de Ciutadans

En Comú-Podem no és l'única candidatura on hi ha hagut moviment les darreres hores. Aquest dimarts 26 de febrer, el diputat taronja per Tarragona, Sergio del Campo, feia públic, amb una piulada a 'Tuiter', que es presentava a les primàries de la seva formació de cara a les llistes electorals pel pròxim 28 d'Abril.

 

Del Campo ha afirmat que «queda molt per fer per portar Tarragona a on es mereix».

 

 

 

També et pot interessar:

Més notícies de la categoria Tarragona