Convoquen una concentració espanyolista a Tarragona

Serà a les cinc de la tarda d'aquest diumenge davant de la caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat
La mobilització ha reunit centenars de persones. | Arxiu Tarragona Digital

 

 

Després de tan sols sis dies des que es va publicar la sentència del Tribunal Suprem que condemnava els líders polítics i socials presos, la setmana ha estat marcada per les mobilitzacions independentistes i pels aldarulls que s'han ocasionat arreu del país. Ciutats com Tarragona, però també Barcelona, Lleida o Girona han estat escenari de protestes de signe independentista.

 

Aquest diumenge, però, a Tarragona també s'ha convocat una altra manifestació: es tracta d'una cita que convoca els defensors del constitucionalisme. A través de les xarxes socials ha sorgit de manera espontània un cartell que anuncia aquesta concentració per a les cinc de la tarda d'aquest diumenge al davant de la caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat de Tarragona.

 

Diumenge amb mobilitzacions independentistes a Tarragona

Aquest diumenge 20 d'octubre també hi ha, però, mobilitzacions independentistes a la ciutat. A les dotze del migdia hi ha una nova convocatòria al Campus Catalunya de la URV, on arrencarà una «ruta i picnic popular». Des del CDR s'anima a portar «dinar i calçat adequat». Prèviament, a les deu del matí, s'ha convocat una concentració a davant de l'Audiència Provincial contra la presó preventiva pera dos dels detinguts pels aldarulls dels darrers dies a Tarragona.

 

A més, a les set de la tarda a la plaça de Corsini, els CDR han fet una convocatòria a mode d'«empaperada popular», on animen tothom a portar cartells i cola per tal de penjar cartells reivindicatius a diversos punts de la ciutat. L'acte ja es va fer aquest dissabte al vespre sense incidents i es pretén repetir-lo aquest diumenge.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Pep
Els Colons fent la festa amb la policia colonial. Cap novetat.
David
Pep els colons tenim els mateixos drets que tu, la diferencia es que tu ets un feixista i Naltros no. Si jo accepto q tu surtis a manifestar te pacíficament perquè tu no?? Jo he nascut a J23 i crescut a tgn... pago impostos i respecto a tothom. Quin mal et faig per tractar-nos així? Cap problema en fer un cafè i parlar com persones
Torrenc
David no merece la pena que le contestes.. Es un violento. Ignorarlo que la Policía y la justicia se ocupen de El.
Fora les forces d'ocupació!
Feixistes espanyols convocant manifestació per després anar de cacera? Aquesta és la realitat dels colons espanyolistes a Catalunya. I com a premi per la cacera d'independentistes regal d'un "bocadillo" de mortadela pels serveis prestats!
Fora les forces d'ocupació!
Ara de les manifestacions feixistes espanyoles, que van a caçar independentistes, en diuen manifestacions espanyolistes... La premsa manipuladora espanyola sempre blanquejant el feixisme I els nazis espanyols!
El defensor de la patria
Torrench? Pero que pone en tu DNI? VETE A TU PAÍS!
Jose antonio
Tots aquets que hi ha aqui son tots, pero TOTS, una colla de FILLS DE PUTA !!!!!!!!
Maria
Veig que esteu molt irritats els indepens. Aneu-vos a cagar
Joan c
Colla de casposos inadaptats, que marxin si no els agrada Catalunya
Indignada
Los mismos derechos que tienen uno tienen otros. Habláis de libertad y sois los primeros que oprimido.
Joan
Fora el nacionalisme i els extrems! Una mica més de pensar en les persones i menys de sentir orgull per sistemes que no avancen, reprimeixen... Democràcia? On? Vergonya!
Lau
Os podéis ir al orto......si tanto dices que tenéis los mismos derechos españolitos porqre narices no salís en manada y os ponéis delante de todos los que os han robado, subido impuestos, han recortado en sanidad ,precariedad laboral y demás??? Es por esto que salen a luchar los catalanes pero ustedes solo tenéis cojones para ir tras los independentistas esos que si salen a luchar por sus derechos y no como ustedes que solo se unen para fomentar y generar odio.....a dar palizas quemar la ciudad y demás.....y aún os preguntáis porque de la independencia???? Maria no hija no no estem irtitats estem fina las collons de gentusa