Convoquen una concentració espanyolista a Tarragona

Serà a les cinc de la tarda d'aquest diumenge davant de la caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat
La mobilització ha reunit centenars de persones. | Arxiu Tarragona Digital

Després de tan sols sis dies des que es va publicar la sentència del Tribunal Suprem que condemnava els líders polítics i socials presos, la setmana ha estat marcada per les mobilitzacions independentistes i pels aldarulls que s'han ocasionat arreu del país. Ciutats com Tarragona, però també Barcelona, Lleida o Girona han estat escenari de protestes de signe independentista.

Aquest diumenge, però, a Tarragona també s'ha convocat una altra manifestació: es tracta d'una cita que convoca els defensors del constitucionalisme. A través de les xarxes socials ha sorgit de manera espontània un cartell que anuncia aquesta concentració per a les cinc de la tarda d'aquest diumenge al davant de la caserna de la Guàrdia Civil a la ciutat de Tarragona.

Diumenge amb mobilitzacions independentistes a Tarragona

Aquest diumenge 20 d'octubre també hi ha, però, mobilitzacions independentistes a la ciutat. A les dotze del migdia hi ha una nova convocatòria al Campus Catalunya de la URV, on arrencarà una «ruta i picnic popular». Des del CDR s'anima a portar «dinar i calçat adequat». Prèviament, a les deu del matí, s'ha convocat una concentració a davant de l'Audiència Provincial contra la presó preventiva pera dos dels detinguts pels aldarulls dels darrers dies a Tarragona.

A més, a les set de la tarda a la plaça de Corsini, els CDR han fet una convocatòria a mode d'«empaperada popular», on animen tothom a portar cartells i cola per tal de penjar cartells reivindicatius a diversos punts de la ciutat. L'acte ja es va fer aquest dissabte al vespre sense incidents i es pretén repetir-lo aquest diumenge.

"🔴ATENCIÓ: Les primeres paraules de Laura Solé, en presó preventiva pels aldarulls de TGN" "🔴L'alcalde de Tarragona parla sobre els aldarulls dels últims dies a la ciutat"