Alfred Garcia actuarà a Tarragona el pròxim 13 de setembre

Hi presentarà el seu primer disc, titulat '1016'
El cantant Alfred Garcia actuarà a Tarragona el dia 13 de setembre. | TarragonaDigital.com

 

El cantant barceloní Alfred Garcia actuarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el proper divendres, 13 de setembre. Així ho ha fet públic aquest divendres, 12 d'abril, la seva companyia discogràfica. Alfred arribarà a Tarragona per presentar el seu primer disc, '1016', que arriba després del seu pas per l'edició 2017 d''Operación Triunfo'.

Després d'actuar tot just aquesta setmana a la sala Barts de Barcelona, Alfred Garcia ha anunciat una nova tongada de concerts en una gira, la de presentació del CD '1016', que ja suma més d'una trentena de dates. A Tarragona, doncs, la cita serà divendres, 13 de setembre, a dos quarts de deu de la nit, al Palau de Congressos. Les entrades ja estan a la venda i els preus estan compresos entre els 25 i els 45 euros, en funció de la ubicació. Es poden adquirir telemàticament i cal recordar que serà obligatori que els menors de 16 anys vagin acompanyats al concert d'un adult.

Alfred Garcia, d''OT' al seu primer disc, passant per Eurovisió

El nom d'Alfred Garcia està de moda, especialment entre el públic més jove a l'Estat espanyol. El jove cantant del Prat de Llobregat, de només 22 anys, va quedar quart classificat a l'edició de 2017 d''Operación Triunfo', per darrere de Míriam Rodríguez, Aitana Ocaña i la seva ex parella, Amaia Romero. Precisament amb Romero, el maig de 2018 van representar Espanya al festival d'Eurovisió, celebrat a Lisboa, amb 'Tu canción', quedant en 23a posició de 26 participants.

Amb el títol '1016', el seu número de càsting a 'Operación Triunfo', Alfred Garcia ha publicat en els darrers mesos el seu primer disc en solitari. 'De la Tierra hasta Marte', 'Londres' o 'Por si te hace falta' són algunes de les seves cançons que més han triomfat darrerament. El 13 de setembre, se'n podrà gaudir a Tarragona.

També et pot interessar

"NOVETATS sobre els bars de la Platja Llarga de Tarragona" "L'emotiu homenatge de l'Ajuntament de Tarragona a la difunta regidora Ana Santos"