Pla mig de Suu i Carlos Sadness cantant una cançó conjuntament al concert dels 10 anys del Minipop al Camp de Mart de Tarragona

El Minipop celebra els 10 anys amb distància i mascaretes

Suu i Carlos Sadness van protagonitzar el concert al Camp de Mart

El Festival Minipop va haver d'ajornar la seva desena edició, que s'havia de celebrar a finals del mes de maig i principis de juny d'enguany, a causa de la pandèmia del coronavirus. Ara bé, l'organització del festival s'ha negat a deixar passar el seu desè any sense cap mena de celebració. Per això, aquest dijous, 20 d'agost, el Festival Minipop va celebrar un concert amb Suu i Carlos Sadness al Camp de Mart de Tarragona, que va aplegar grans i petits que van ballar durant més de quatre hores, això sí, amb les mascaretes posades i respectant la distància de seguretat. 

A les set de la tarda s'obrien les portes del Camp de Mart i els assistents anaven entrant esglaonadament, després de prendre'ls la temperatura. Els acomodadors assignaven els seients corresponents i automàticament els seients contigus quedaven anul·lats, per tal de mantenir la distància de seguretat entre les famílies o els grups. A les vuit del vespre Dj Poppy (Laia Marin) s'encarregava de començar a animar la tarda amb la seva sessió musical 'Restrospectiva Minipop 10', fent boca fins al torn de la Suu, que va començar a les nou. 

Pla general del concert de Carlos Sadness als 10 anys del Minipop
El Minipop s'ha readaptat per poder celebrar els seus 10 anys en un concert al Camp de Mart | Judit Sabaté

La jove cantant de Barcelona va repassar les cançons del seu primer disc, 'Natural' (Halley Records, 2018), i va fer ballar els assistents amb els èxits del seu segon àlbum, 'Ventura' (Halley Records, 2020). No hi van faltar «Eres un temazo» i l'aclamada «Tant de bo», cançó d'aquest estiu de TV3. 

A dos quarts d'onze de la nit va ser el torn de Carlos Sadness i el seu indie-pop amb les seves característiques pinzellades tropicals. El cantant, que també va actuar a l'edició del 2019 del Minipop, acaba de treure el seu darrer i quart disc 'Tropical Jesus' (Sony Music, 2020), ple d'influències llatinoamericanes. El bon rotllo de Sadness es va apoderar de l'auditori del Camp de Mart i dels més petits als més grans no van poder evitar aixecar-se del seu seient i ballar al ritme de «Te quiero un poco», «Aloha» o «Isla Morenita». 

Durant el concert, els músics reivindicar que «la cultura és segura», i és que amb aquest concert, el Festival Minipop s'ha reinventat i ha esdevingut un altre exemple que és possible celebrar espectacles musicals i culturals amb totes les mesures de seguretat: distància, gel hidroalcohòlic i mascareta.

Pla mig de Carlos Sadness durant el seu concert al 10è aniversari del Minipop al Camp de Mart
Carlos Sadness va portar el seu indie-pop tropical al Camp de Mart | Judit Sabaté

Pla general del concert de la Suu al 10è aniversari del Minipop al Camp de Mart
La Suu acaba de treure el seu segon disc, 'Ventura' | Judit Sabaté


Comentaris