Els Jesus Jazz Band tanquen les Nits de Jazz al Serrallo aquest dissabte

Aquest serà el darrer cap de setmana d'un mes d'agost ple d'activitats al Moll de Costa del Port de Tarragona
Aquest serà el cap de setmana d'activitats al Moll de Costa del Port de Tarragona. | Cedida

 

 

Per última ocasió aquest estiu, el Port de Tarragona ha programat per aquest darrer cap de setmana d'agost més activitats culturals en el marc de les Nits de Jazz al Serrallo. Com durant tot el mes d'agost, el Moll de Costa acollirà hi haurà un concert de jazz, en aquest cas de la Jesus Jazz Band, la visita teatralitzada 'Descobrim les Amèriques' i les exposicions que durant tot l'estiu han estat obertes al Tinglado 1. 

 

 

 

'Descobrir les Amèriques', la història del continent amb el Port de Tarragona

La primera cita del cap de setmana serà aquest mateix divendres, 30 d'agost, a les 22 hores, amb la proposta de la visita teatralitzada 'Descobrint les Amèriques'. En aquest esdeveniment, els més petits, però també els més grans, podran descobrir gràcies a la presència de Miquel Ballester, amic de Cristòfol Colom, què és l'or blanc i quina relació existia entre Amèrica i Tarragona i el seu port. Però sobretot, podran endinsar-se en un viatge al segle XV per conèixer el comerç del Port al llarg de la seva història. L'activitat comença a les deu de la nit al Museu del Port i és gratuïta, però requereix inscripció al correu electrònic o per telèfon.

 

El Museu del Port acull la visita teatralitzada 'Descobrint les Amèriques'. | Cedida

 

El concert dels Jesus Jazz Band, l'últim del cicle Nits de Jazz al Serrallo

El jazz ha estat el protagonista indiscutible a la Pèrgola del Serrallo aquest estiu gràcies al cicle de concerts Nits de Jazz al Serrallo. Aquest cap de setmana, però, serà l'últim en què es podrà escoltar aquest estil americà d'inicis del segle XX, i l'encarregat de fer gaudir el públic amb ell serà la Jesus Jazz Band, el dissabte 31 d'agost a partir de les deu de la nit. 

 

Tres exposicions aquest cap de setmana

A més de les propostes úniques dels caps de setmana, també es podran veure tres exposicions a les instal·lacions portuàries: els 'Ninots' del dibuixant altafullenc Víctor Centelles, al Tinglado 1; l'exposició de la XXI Biennal d'Art Contemporani Català i la mostra del 'Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern', al vestíbul del Museu del Port.