Oques Grasses actuarà per Santa Tecla el pròxim 16 de setembre

BASF patrocina l'esdeveniment per celebrar els 50 anys de la seva arribada a la ciutat | «És un regal que volem fer a la gent de Tarragona», avancen
Oques Grasses és un dels grup pop catalans amb més ressò i de més èxit | Oques Grasses

 

Oques Grasses actuarà el dilluns 16 de setembre a Tarragona, amb motiu de la festa major de Santa Tecla 2019. L'esdeveniment tindrà lloc a la plaça de la Font, serà gratuït i aspira a compartir el cartell de concert central de les festes amb l'actuació de Mago de Oz, dos dies abans, a l'Anella Mediterrània de Campclar. Ho han avançat aquest dijous al matí l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, després de reunir-se a l'Ajuntament i signar un nou acord de col·laboració entre les dues institucions.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

«És un concert que no estava prèviament previst per Santa Tecla i que esperem que sigui la pedra angular de la celebració», ha expressat Ricomà pocs minuts després de signar l'acord. Amb motiu del 50è aniversari de la seva arribada a la ciutat, la companyia química ha inclòs enguany «un ajut especial per fer possible un gran concert com serà aquest d'Oques Grasses», han detallat. El grup local Segona Mà obrirà la vetllada del 16 de setembre a la plaça més concorreguda de Tarragona

 

«És un regal que hem volgut fer a la gent de la ciutat amb motiu del nostre 50è aniversari», explica el director de BASF a Tarragona

Ricomà i Cannaval ho han anunciat aquest matí a l'Ajuntament | Toni Cabanillas

 

«Per nosaltres era una gran oportunitat per compartir la nostra festa amb la gent de Tarragona», ha expressat, satisfet, el director del complex de BASF al territori. «Volem que tothom gaudeixi de Santa Tecla, i aquest és un regal que hem volgut fer a la gent de la ciutat», ha afegit. L'ajut de BASF serà finançar el caixet de les bandes, mentre que l'Ajuntament s'encarregarà de posar a punt la infraestructura per acollir el concert.

 

Rodrigo Cannaval ha valorat els 50 anys d'activitat econòmica a la ciutat com «una història d'èxit», i ha volgut reivindicar que «el factor humà de Tarragona és el gran tret diferencial del territori», fet pel qual ha argumentat la col·laboració en forma d'actuació musical. Tot i que la gran majoria dels actes de celebració de l'empresa són de caràcter intern, els 50 anys de BASF a Tarragona es traduiran també en una Santa Tecla reforçada per una de les actuacions més esperades, a càrrec d'un dels grups més exitosos del país.

 

El concert d'Oques Grasses se suma al de Mago de Oz com els grans puntals de la Santa Tecla 2019

Els concerts d'Oques Grasses i de Mago de Oz, gratuïts en tots dos casos, seran els punts forts d'un programa de festes que veurà la llum la setmana vinent. L'alcalde ha agraït a la companyia la seva col·laboració amb diversos esdeveniments del calendari de la ciutat, més enllà de Santa Tecla, com per exemple la cavalcada de Reis. «Que sigui per molts anys més de treballar plegats», ha adreçat Ricomà al director de BASF just després de l'anunci.