Arriba el Concert Solidari amb les Lluites Feministes al Teatre Tarragona

El concert tindrà lloc divendres 8 de febrer a les 21.00 hores
El Teatre de Tarragona acollirà el Concert Solidari per les Lluites Feministes | Miguel Cabrerizo

 

El Concert Solidari amb les Lluites Feministes serà una reivindicació anticapitalista, ecologista i de gènere. Els grups musicals Roba estesa i Pasquines, ambdós formats per agrupacions  de dones, seran els encarregats de donar vida a aquest espectacle al Teatre Tarragona. El concert l'organitza Tornavís Teatre, una organització implicada amb la causa feminista i activa en diversos moviments de reivindicacions d'igualtat de gènere.

Roba estesa, un dels grups principals de l'espectacle, ofereix unes lletres crítiques amb esperit feminista que reivindiquen la importància del paper de la dona en la societat. Des de l'any 2011 s'encarreguen de fer una lluita musical per combatre la desigualtat de gènere a través de músiques urbanes, fusionades amb folk i instrumentació.

La resposta feminista al masclisme

La presència de nombrosos actes masclistes en l'actualitat és la que potencia actes com aquest, en el que les dones fan una crida a la necessitat d'igualtat i de lluita social per tal d'abolir aquestes polítiques. Són moltes les dones que se senten afectades per actes de violència masclista, tant verbal com física, i és aquest el motiu pel qual les 13 dones que formen ambdós grups han decidit pujar sobre l'escenari i reivindicar els seus drets en nom de totes les afectades.

L'espectacle tindrà lloc el pròxim divendres 8 de febrer al Teatre de Tarragona a les 21.00 hores del vespre. Les entrades es  poden aconseguir des de la web www.tarracoticket.cat a un preu de 10€ i 8€. Els diners recaptats en la venda d'entrades serà destinat a diferents causes repressives vigents, afirma l'organització.

El Teatre Tarragona, un escenari singular

Un teatre que va reobrir les seves portes el passat 2012, després de reformar la seva construcció per a oferir als assistents una experiència singular. Amb un aforament de 698 persones, el Teatre Tarragona ha acollit nombrosos espectacles de caràcter musical i teatral entre d'altres, com projeccions, xerrades i presentacions.  

"IMPORTANT: Comença la restauració de la Font del Centenari de TGN" "El govern espanyol dona un premi a la Diputació de Tarragona"