GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Concurs de Castells treballa per poder celebrar el certamen a les dates habituals

L'organització no descarta cap escenari

Entre el degoteig permanent de males notícies provocades pel coronavirus, i la crisi econòmica generada pel confinament decretat per frenar la propagació del virus, un petit raig de llum. Quan falten menys de cinc mesos per a la seva celebració, l’organització del XXVIII Concurs de Castells de Tarragona fa setmanes que ha iniciat les feines per tirar endavant l’edició d’aquest 2020.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'Ajuntament de Tarragona i l'equip del certamen estan treballant amb tots els escenaris possibles que poden afectar el Concurs. Ara bé, la voluntat d'ambdues parts és que es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i els dies 3 i 4 d’octubre a la Tarraco Arena. En els pròxims dies es convocarà, tal com estava previst, el consell assessor del Concurs, format per representants de les quatre colles de la ciutat de Tarragona, les sis primeres colles classificades en l’edició anterior, periodistes i experts del món casteller. Aquest mes d’abril també s’ha constituït l’equip de comunicació del certamen.

 

Canvis en la metodologia del Concurs

Ara per ara, l’organització no descarta, tenint en compte l’evolució de la situació actual, es puguin plantejar diverses consideracions sobre alguns aspectes de la metodologia del Concurs, per tal d’adaptar-se a l’excepcionalitat de la temporada que s’està vivint. Això sí, asseguren que les decisions es prendran en consonància amb el que plantegin les colles que el protagonitzen i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i seguint sempre les mesures de seguretat que acordin les autoritats sanitàries.

 

L'objectiu, segons els organitzadors, és que el Concurs de Castells de Tarragona continuiïsent l’espectacle casteller més gran del món i també la gran festa de trobada de tot el món casteller.