El barri del Serrallo torna a ser escenari del Concurs de Tambors i l'Aplec de Bandes de Setmana Santa

Els dos actes arriben a la quarta i sisena edició, respectivament
El Concurs de Tambors atrau any rere any un nombrós públic | Cedida

El Serrallo es tornarà a omplir de música i percussió amb la quarta edició del Concurs de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús'. L'acte, un dels previs a la Setmana Santa 2020, tindrà lloc el pròxim dia 14 de març a dos quarts de sis de la tarda a la plaça de Sant Magí i acollirà participants que vindran des d'Almassora, Osca, Castelló i Tarragona. Tal com han informat els organitzadors, el format és l'únic que es realitza a Catalunya i any rere any «ha anat agafant importància i reconeixement».

La novetat d'enguany però, és la separació dels dos actes que fins ara es realitzaven conjuntament. Així doncs, l'endemà del concurs de tambors, el dia 15 de març a partir de tres quarts de dotze al Moll de Costa tindrà lloc el sisè Aplec de Bandes de Setmana Santa, on hi participaran nou colles vingudes del Camp de Tarragona, Osca i València. Els organitzadors de l'acte han declarat que «arribem a la sisena edició de l'Aplec amb ganes renovades i amb motivació extra en veure la gran acceptació d'aquest acte dins del marc de la Setmana Santa Tarragonina».

El motiu d'aquest canvi d'organització, partint els actes en dos dies seguits és, segons han informat els organitzadors, d'omplir i portar més gent al barri del Serrallo, ja que es considera com una zona de gran interès turístic.

Més notícies de la categoria Tarragona