PORTADES

ūüďį Les portades d'avui, 21 de novembre

Una conductora drogada provoca un accident a la Via Augusta de Tarragona

La noia, de 18 anys, ha perdut el control del vehicle quan circulava en direcció Barcelona, s'ha saltat la mitjana i ha impactat frontalment contra un cotxe
L'accident ha tingut lloc a la rotonda d'entrada a Tarragona ubicada a la Via Augusta. | Google Maps

 

Una conductora de 18 anys que circulava sota els efectes de subst√†ncies estupefaents ha provocat un accident aquest dissabte a la tarda a Tarragona. La jove, nascuda a Barcelona, anava en direcci√≥ Barcelona quan ha perdut el control del seu vehicle a la rotonda de sortida de la ciutat, a la Via Augusta. El vehicle ha travessat la mitjana i ha topat frontalment contra un altre. Afortunadament no s'han hagut de lamentar ferits. La noia que acompanyava a la conductora, a m√©s, s'estava fumant un 'porro' quan ha tingut lloc l'accident. 

 

 

Una conductora sota els efectes de les drogues provoca un accident a Tarragona

Una jove de 18 anys ha provocat un accident aquesta tarda a Tarragona. Els fets han tingut lloc a la Via Augusta de la ciutat, quan la jove ha perdut el control del vehicle. La Gu√†rdia Urbana s'ha despla√ßat fins al lloc i ha fet el test de drogues a la jove, que ha donat positiu. A m√©s, la seva acompanyant s'estava fumant un 'porro' en el moment de l'accident. 

 

Segons ha informat la Gu√†rdia Urbana, la conductora novell circulava a una velocitat m√©s alta de la permesa. En arribar a la rotonda, ha perdut el control i ha travessat la mitjana, moment en qu√® ha impactat frontalment amb un altre cotxe. Una ambul√†ncia del Sistema d'Emerg√®ncies M√®diques ha arribat fins al lloc, per√≤ afortunadament no hi ha hagut ferits. 

 

La Gu√†rdia Urbana ha imposat una sanci√≥ administrativa a la conductora, que previsiblement perdi el carnet de conduir. El cotxe que ha provocat l'accident ha patit diverses destrosses. 

 

Tamb√© et pot interessar: 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!