GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Busquen un cotxe que va fugir després d'atropellar una nena i un gos a Tarragona

Els fets van tenir lloc el passat 27 de setembre al carrer Reial de Tarragona a les nou de la nit

 

Atropella una nena de 13 anys i el seu gos i fuig. Això és el que va succeir el passat 27 de setembre a les 21.00 hores entre els carrers Rebolledo i Reial de la Part Baixa de Tarragona. Un vehicle tot terreny va colpejar la nena i la seva mascota, que va acabar morint, al pas de vianants ubicat a la cantonada d'ambdues vies. El conductor va marxar sense atendre la víctima, per aquest motiu la família de la noia l'està intentant trobar a través de les xarxes.

 

La jove, tal com explica la seva família a les xarxes socials, es disposava a creuar el pas de vianants ubicat entre els carrers Rebolledo i Reial amb el seu gos quan un tot terreny de color blanc les va atropellar. El gos va acabar morint instants després del cop, mentre que la nena va quedar ferida lleu, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana a TarragonaDigital

 

Una veïna de la zona va ser testimoni de les conseqüències del succés. «Vaig arribar al lloc segons després, quan la nena estava a terra plena de sang amb el seu gos, encara viu, a sobre de la falda», expressava Lourdes Olivé. «Cridava desesperadament», afegia, i lamentava que «tardarà molt en oblidar això que li ha passat». 

 

Les càmeres, clau per trobar el conductor fugat

A hores d'ara, la Guàrdia Urbana de Tarragona està investigant el cas. Tot i que la família de la víctima fa ús de les xarxes per trobar el conductor fugit, el cos policial confia que amb la gravació de les càmeres de videovigilància instal·lades a la Part Baixa es podrà localitzar el vehicle.

 

Cal recordar que el carrer Reial, lloc on es va produir l'atropellament, compta amb un circuit de càmeres instal·lades fa prop d'un any. De fet, les càmeres graven gairebé tota la Part Baixa, després de les contínues reivindicacions del veïnat per guanyar seguretat a la zona. 

 

Amb les gravacions obtingudes el dia dels fets, el passat 27 de setembre, els agents intenten trobar el conductor que ni tan sols es va aturar per saber què havia passat. No seria la primera vegada que la Guàrdia Urbana soluciona un cas després de recórrer al circuit de videovigilància.