Cremen tres vehicles aquesta matinada a Tarragona

Els Bombers van desplaçar dues dotacions per apagar les flames que afectaven dues furgonetes i un cotxe

Poc després de la mitjanit, tres vehicles s’han vist afectat per un incendi al barri de Sant Salvador de Tarragona. Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar amb dues dotacions per apagar les flames que han calcinat totalment dos dels tres vehicles  que s’han vist implicats en l’incident.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Dues furgonetes i un cotxe cremen a Tarragona

Als voltants de dos quarts d’una d’aquesta matinada de dilluns, 7 de gener, els Bombers han actuat en un incendi que ha afectat diversos vehicles a l’avinguda de Sant Salvador de Tarragona, a l’alçada del número 156. Així doncs, en aquest lloc han cremat totalment dues furgonetes, les quals estaven estacionades en aquest carrer del barri de Sant Salvador. Tanmateix, de resultes de les flames que afectaven aquests dos vehicles, també han acabat cremant parcialment un tercer vehicle que estava en el mateix punt de la via, afectant el lateral dret.

Els Bombers s’han desplaçat amb dues dotacions fins a l’avinguda Sant Salvador del barri tarragoní i han pogut apagar les flames que afectaven tres vehicles. Als voltants de les tres de la matinada, s’ha donat per extingit l’incendi.

Els fets han succeït al voltant del número 156 de l'avinguda Sant Salvador de Tarragona
Els fets han succeït al voltant del número 156 de l'avinguda Sant Salvador de Tarragona | Google Maps

 

Cremen dos turismes a Reus

La nit del dissabte 29 de desembre, els Bombers de la Generalitat van actuar en l'incendi de dos turismes a Reus. Els fets van passar en diferents punts del terme municipal de la capital del Baix Camp. El primer cremava a la carretera TV-7211, el qual va quedar completament calcinat i, afortunadament, no va causar cap ferit. D'altra banda, el segon va cremar la matinada del dia 30 al barri Montserrat de Reus. L'automòbil també va cremar completament, sense cap ferit.